Robert J Gordon Létrehozva: Június 2, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 2, 2020 IC/InGame neved: < Bruce Wayn > A ban időpontja: < 2020-05-12 16:40:30 > A ban oka: < 20.000$ feletti átverés! > A ban időtartama: < 2035-05-12 16:40:30 > Admin neve, aki bannolt: < KR3MX > Miért szeretnéd az unbant? < Azért mert nagyon meg bántam amit tettem és igazából nem direkt volt hanem felújítás miatt illetve családi okok miatt nem tudtam fel jönni a szerverre de nem is ez a lényeg Hanem az hogy nagyon meg szerettem a szervert mikor elöszőr fel jöttem MTA-ra ez volt az első szerver amit ki próbáltam haverommal és ez azon nyomban magával ragadott meg imádtam és ha nem is lesz meg akkor is imádom a szervert mert minden ADMIN,illetve játékos nagyon rendes volt velem és szerintem mindenkivel és tényleg nagyon hiányzik a szerver és imádom!!! > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Június 2, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 2, 2020 Szia ! Mivel már Kr3mx nem admin, ezért én fogom bírálni az UB kérelmedet. UB-t megkapod, 300 perces adminjail-t fogsz kapni, UB fejében indokkal. Nagyobb adminjail esetben visszakerül rád a ban. Jó szórakozást ! Z/H ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések