River Mitchell Létrehozva: Június 2, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 2, 2020 Panasztevő játékos IC neve: -River Zhuge- Panaszra tett játékos IC neve -válasz helye- Panasz oka: -válasz helye- Bizonyíték (videó, kép, log): - Panasztevő játékos IC neve: -válasz helye- Panaszra tett játékos IC neve -válasz helye- Panasz oka: -válasz helye- Bizonyíték (videó, kép, log): - Panasztevő játékos IC neve: -válasz helye- Panaszra tett játékos IC neve -Stewe Freeman- Panasz oka: -Tudom én hogy ic-ügy ahogy beszél de szerintem egy rendőr IRL így nem beszél egy kihalgatáson!.És már mások is mondták hogy így beszél/beszélnek!- Bizonyíték (videó, kép, log): -https://imgur.com/a/YldakXn- - - Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Június 2, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 2, 2020 Szia ! Rossz helyre nyitottad, van lehetőség az ORFK szekcióban nyitnod panaszt az IC cselekedete miatt. Z/H ! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések