JeffryGray Létrehozva: Június 3, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 3, 2020 (módosított) Magamról:. Sziasztok! Dezső Csanádnak hívnak, és 15 éves vagyok. 2004.10.25.-én jöttem a világra Pécsen. Jelenleg egy kisebb faluban élünk, Kistótfaluban anyukámmal és apukámmal, kedvenc időtöltéseim közé tartozik a számítógépezés, horgászat és a traktorozás. Jelenleg a Pollack Mihály szakközép, és szakgimnáziumában tanulok kőművesnek. Nem vagyok a legjobb tanuló (2-3) de próbálok általában a legjobbra törekedni. Horgászat terén több versenyen is részt vettem már, és ezen belül 2x is voltam a top 3-ban. Amikor időm engedi, általában számítógépezni szoktam, azon belül is MTT-zni. Általában a nextgaming-en szoktam játszani. Nem csoda hogy viszonylag kevés idő alatt 22+percem van már. Magamról a játékban Ahhoz képest hogy lv22-es vagyok, nincs nagy vagyonom, de jelenleg tulajdonomban áll egy fullversenyes audi a8, egy fullversenyes Subaru WRX STI, egy Reefer és szintén egy fullos sanchez. Jelenleg az ORFK-nál kadét vagyok, de voltam már az OMSZ-ben is ápoló, és az Önkormányzatnál közterületfelügyelő. Régebben volt 2 közepes garázsom, és egy 2 szintes házam, de ezeket el kelett adnom, mert olyan szinten minuszba kerültem. Hányszor voltál admin jailben? https://kepkuldes.com/image/KFlblq https://kepkuldes.com/image/KFlS1f Hányszor voltál banolva? https://kepkuldes.com/image/KFlUh3 Szerinted mi egy adminisztrátor és egy adminsegéd feladata? Véleményem szerint, az adminsegédnek, és az adminnak nagyon hasonló a dolguk. A dolguk az az, hogy segítsék az Új és a régebbi játékosokat is, ha valamit nem tud az adott játékos, akkor el kell neki tudnia magyarázni. Ha az adott játékos szabályszegést követ el, akkor az adminnak szankcionálni kell. Az adminsegéd főbb feladata az, hogy ha az adott játékos nem tud egy parancsot, vagy egy egyszerűbb dolgot, azzal ne az admint terheljék, hanem az adminsegédet. Mi a véleményed a csapatmunkáról? Az én véleményem szerint, a csapatmunka néhol szinte elengedhetetllen, azért, mert ha pl egy frakción belül az egyik társunk bajba kerül, akkor őt meg kell tudnunk menteni, vagy legalábbis meg kell próbálnia a többi tagnak segíteni az adott „kollegán”. Miért pont téged válasszunk? Azért engem válasszatok, mert viszonylag eléggé sok percem van a játékban, és naponta általában eléggé sok időt vagyok fent, (van amikor 7-8 órát is) És az adott helyzetekből mindig próbálom a legjobbat kihozni. Miért jelentkeztél adminsegédnek? Igazság szerint, adminkent nem sikerült felvételt nyernem, és ez részben elszomorított, ezért gondoltam megpróbálom ezt, és hát már másik szerveren is voltam már adminsegéd, mellesleg eléggé ismerem a szabályzatot, és ha már naponta ennyit vagyok a szerveren, akkor tudjak némi tudást átadni az új játékosoknak. Pozitív tulajdonságok.: Segítőkész, nyugodt természet, elszántság, akaraterő Negatív tulajdonságok.: káromkodás, néha lusta (márha tanulásról van szó), néha figyelmetlen, és hát néha elég durván visszaszólok, ha valaki beszól Edited Június 4, 2020 by JeffryGray Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
KraTos Hozzászólva: Június 3, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 3, 2020 Ez a "már ha adminnak nem vettek fel" indok eléggé szembetűnő. Nem tudlak támogatni továbra se, nincs meg a kellő tapasztalatod. 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Június 3, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 3, 2020 Még egy kicsit formázhattál volna rajta és bővíthetnéd, és egy kicsit furcsának gondolom ezt a részt benne amit KraTos is említett "Mert adminak nem vettek fel"... Nekem úgy nézz ki ez a megjegyzés a lapodon mintha, mindegy, hogy nem vettek fel adminnak de akkor admin segéd legalább már legyél... Úgy mond mint, hogyha "flexelni" akarnál az adminsegéd ranggal a szerveren. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Elias Konsta Hozzászólva: Június 3, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 3, 2020 Ha kiveszed azt a bizonyos '''már ha adminnak nem vettek fel'' akkor támogatom 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Reece Bates Hozzászólva: Június 4, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 4, 2020 Ha szerkeszted és kiszeded ezt hogy "már ha adminnak nem vettek fel" Akkor támogatom a lapodat! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Scott Dante Hozzászólva: Június 4, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 4, 2020 Sziasztok! Mint KraTos mondatából itélve: "Ha már adminnak nem vettek fel" Ezt töröld ki... Semmi értelme ennek és rossz, hogy ott van. Jobban megfogalmazhatnád a dolgokat, egyébként nem lett rossz lap. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
JeffryGray Hozzászólva: Június 7, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Június 7, 2020 Köszi @Ryko Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Június 7, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 7, 2020 Kedves jelentkező! Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 2020.06.07.-én 17:00-kor vagy 2020.06.08.-én 18:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com) Megjegyzés: Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. A szerver szabályzatának tudása kötelező. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések