Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Frenking Benjamin AS TGF

Ajánlott bejegyzések

• Magamról: (10-15 mondat minimum) Itt pár mondatban taglald azt, hogy mit kell rólad tudnunk. Honnan jöttél, ki vagy, milyenek a tanulmányaid stb.
  • Sziasztok laci vagyok 15 éves.Már lassan 5 éve RP-zek.Sok admin/adminsegéd tapasztalatom van.Sok rp szerveren megfordultam.Sok RP szituációban volt már részem.Budapesten éllek szüleimmel.Jelenleg 10.be járók azaz 2.ba.Egy informatikus suliba járók.A tanulmányaim nem rosszak ha a 3-ast annak lehet tekintení.Nagyon szeretek rp-z ni és jól is tudok.Nem rég tettem le a segédmotoros jogsit és megkaptam a szeretet motoromat.A barátnőmmel már lassan 1 éve vagyok együtt szerencsére.

• Magamról a játékban: (5-10 mondat minimum) Itt a játékban elért eredményeidre vagyunk kíváncsiak. Milyen posztokat töltöttél be idáig frakciók életében.  Milyen IC dolgokkal büszkélkedhetsz a szerveren. Akár ezen, vagy másik szerveren.
  • Már lassan 3 éve töltök ki Frakcióban életet.Mind rendvédelem mind Illegál frakció részéről.Hát nagyon sokat rp-z tem mind pd-s mind tekest igazából ez a kettő volt a rendvédelembe a kedvenceim.Illegálban:Piru és yakuza volt.A legjobban a MAFFIA Rp-t szeretem.Voltam legtöbb frakiba leader/allleader.Hát az a baj így nagyon nem tudok írni magamról meg úgy igen

• Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!
  • nem voltam 

• Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!
  • nem voltam

• Szerinted mi egy adminisztrátor és egy adminsegéd feladata?: Alaposan fejtsd ki.
  • Admin:PM ek fogadása és azt megoldani,kivizsgálni
  • AdminSegéd:Kisebb pm eket fogadja és azokat megoldja

• Aktivitási idő.
  • 5-6 óra vagy több 

• Mi a véleményed a csapatmunkáról? Alaposan fejtsd ki.
  • Szerintem egy jól össze szokót csapatról beszélünk.jó fejek és még hamar is megoldják az ügyet.Nem rossz 

• Miért pont téged válasszunk?
  • Rég óta rp-zek,sok RP -szituációban voltam már.Gyors és jó fej vagyok
  • a PM ekre gyorsan tudok reagálni.
  • tudok csapatba dologzni

• Miért jelentkeztél adminsegédnek?
  • Mert szerintem egy fasza kis szerver.Ki próbálnám magam itt is.
  • És persze átlag felet teljesítek 

• Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum)
  • jó fej is tudok lenni de ha eldúran az agyam ott vége.
  • nyugót is tudok lenni ha nem nyomnak fel 
  • Hamar tudom kezelni a dolgokat
  • úgy mond be nőt a fejem lágya :D

• Negatív tulajdonságok.: (4 minimum)
  • Nem tudok lapot írni
  • tudok káromkodni mondjuk az ki nem tud?
  • Szigorú vagyok ez lehet előny/hátrány
  • nem szeretem ha szidnak/ki oktatnak

Ezt most nem értem benne "jó fej vagyok" "jó fej is tudok lenni"  , vannak benne helyesírási hibák, és még kéne rajta formázni, és van egy pár dolog ami nekem zavaros. Szerintem egy AS-nak higgadt embernek kellene, hogy legyen. Így én ezt egy: Nem Támogatom!

Ui: Ha javítod még változhat a támogatásom.

• Like 1

Néhol (sokszor) felbukkan egy-egy helyesírási hiba. A lap formázatlan lett, néhol zavaros fogalmazás és szóhasználat. Van benne felesleges rész is. És az, hogy "nem tudok lapot irni" az véleményem szerint nagy hátrány, szerintem egy AS-nek illene tudnia lapot írni-formázni. Ez arra is utal, hogy nehezebben fogalmazol ami szintúgy hatrány, ha sok segitségkérés jön.

Én azt javaslom, hogy még készülj rá, és kéaőbb próbáld újra.

Üdv: Dias

Sziasztok!

Ehhez az egészhez annyit mondanék, hogy még írhattál volna, mert ez így kevés.

Viszont, sokszor ismétlődik ugyanaz a mondat... Meg mi ez, hogy jó fej is tudok lenni? ez kicsit fura..
Nem tudom, bővíts ezen a lapon formázd meg egy kicsit, és helyesírási hibákat javítsd és az UCP-ről csatolj képet!

Én erre nem mondok semmit, de sok sikert a továbbiakban. 

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.