Elias Konsta Létrehozva: Június 3, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 3, 2020 (módosított) Magamról: Sziasztok! Szarvák Gábornak hívnak és 18. éves vagyok (2001.09.02 születési évem). Szolnokon jöttem világra, Most jelenleg 1 kisebb faluba élek Besenyszögön Édesanyámmal és Édesapámmal. Idén végeztem szakközép iskolában (Járműfényezőként) és idén Szeptemberben kezdem meg az Éretségit.(Azaz 2 év tanulás) Kedvenc időtöltésem: Számítógépezés, Sportolás (foci, kosár), és a szakmámmal kapcsolatos dolgok végzése (maszekolás). Legtöbbet (ha engedi az időm) Gépezni szoktam azon belül is a NextGaming-en szoktam játszani. Magamról a játékban: Ben Fosternek hívnak 23 éves sportos Férfi. Jelenleg Próbaidős vontatósként keresem a kenyeremet. Voltam már olajos munkás és azután lettem Taxisofőr, majd eltelt 1 kis idő és Taxifőnök is lettem. Szívesen adok bárkinek bármit de ha adok akkor elvárom attól az illetőtől hogy segítsen ha úgy van. Nincs nagy vagyonom van 1 kisebb házam Déli benzinkútnál. Most tervezem hogy veszek 1 közepes garázst. 1 kedves és segítőkész ember vagyok. Jelenleg 1 Jaguar f-type, Bmw M4 és M6 kocsim van. Hányszor voltál admin jailben?: https://kepkuldes.com/image/KzbeFe Hányszor voltál banolva?: https://kepkuldes.com/image/KzbU1f Banba nem volt részem. Aktivitási idő: napi 5-6 óra vagy annál több. Szerinted mi egy adminisztrátor és egy adminsegéd feladata? Röviden: Az AS feladata, a kisebb kérdések megválaszolása ami a playerektől jön, Admin válláról a teher levétele. ezáltal az adminok tudnak foglalkozni az UN: Admin ügyekkel. Hosszan megfogalmazva: Adminok feladata: Segítse a playereket, minél egyszerűbb és érthető válaszokat adjanak a playereknek, fontos a higgadtság és az adott ügy korrekt/igazságos döntése/szankció kiosztása. AS (AdminSegéd) feladata: Minimális/kisebb ügyek/gondok elintézése több segítségadás. És még az is a dolga hogy a kezdő/haladó playerek-nek segítsen ahol tud, és az Adminok válláról a kisebb tehert levegyék, ezáltal az adminok tudjanak olyan ügyekkel foglalkozni ami fontosabb. Ne pedig olyan dolgokkal mint PL: 1 olyan kisebb kérdés amit a kezdő player nem tud. (kocsivásárlás jogsi,személyi kiváltása) Miért pont téged válasszunk? Gyorsan tudok írni,És reagálni a helyzetekre, Nem terhelne-le a sok Pm, Barátságos vagyok és segítőkész az emberekhez. Szerintem alkalmas lennék erre a posztra hisz több mint 5 évnyi RP tapasztalat van a hátam mögött. Miért jelentkeztél adminsegédnek? Mindig is érdekesnek véltem az AS illetve az Admin tevékenységét/munkáját a szervereken (nem csak MTA-ba értem legyen az más játék is) és mindig is kiakartam próbálni hogy milyen adminak/segédnek lenni. Ezért jelentkeztem As-nek (Adminsegéd) Pozitív tulajdonságok: Higgadt tudok maradni bármilyen szituációnál. Gyorsan/ésszerűen tudom lereagálni a dolgokat. Barátságos és segítőkész vagyok mindenki felé . Nyomás alatt is tudom végezni az AS-el járó munkát. Gyorsan és értelmes kerek mondatokkal tudok válaszolni a PM-ekre. Negatív tulajdonságok: Ha olyan az illető akkor flegmázok vele(már ha rászolgált) Sajnos szoktam káromkodni sokat. Haragtartó vagyok. Nem szeretem ha valaki tiszteletlen/flegmázik Néha átesek a ló túloldalára, és szeretek másokat kioktatni ha valami olyant csinált amit nem úgy kellet volna. UI: Sajnos nincs Ts3/mikrofonom remélem ez nem befojásolja az eredményt. köszi hogy időt szántál az elolvasására ha tetszett akkor jelezd 1 emoji jellel. Köszi Edited Június 5, 2020 by Ben Foster 7 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Reece Bates Hozzászólva: Június 3, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 3, 2020 Szerintem alkalmas lennél a feladatra! Támogatom! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
River Mitchell Hozzászólva: Június 3, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 3, 2020 TÁMOGATOM! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Thomas ridgeston Hozzászólva: Június 4, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 4, 2020 TÁMOGATOM!! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dias Turner Hozzászólva: Június 4, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 4, 2020 Kicsit rövid lett, de amit irtál az jó. Sajnos az nagy hárány, hogy nincs mikrofonod ez által nem tudsz TS/DC-n beszélni, mivel lenne egy meghallgatás SA által. De sok sikert kívánok, támogatlak. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Scott Dante Hozzászólva: Június 4, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 4, 2020 Sziasztok! Hát igazából, valahova még írhattál volna, az adminnak a feladatát is bővíthetted volna, azért meg sok a jailod is.. Legalább formázott a lapod. Viszont ha ezeket eltekintjük akkor megérdemelsz egy esélyt AS-ként. Viszont nem tudom, hogy fog dönteni az SuperAdmin, de én nagyon bánom, hogy se TS3-ad se mikrofonod, még pedig azért is mivel ott van a kihallgatás, és azért aki játszik a szerveren és akár AS, vagy admin úgy gondolom nekik alapjáraton fontos ez.. Szóval igen engem zavar, hogy nincsen TS3-ad se mikrofonod kifejezetten. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Elias Konsta Hozzászólva: Június 4, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Június 4, 2020 @Ryko bővítettem az Admin/AS feladatait Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jacob Hunter Hozzászólva: Június 4, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 4, 2020 (módosított) Már voltam veled egy frakcióba és nem is kevés időt, és ahogy nagyjából megismertelek azóta IC-n folyamatosan tartjuk a kapcsolatot. Szerintem meg érdemelnél egy próbált, mert elég jól el lehet veled beszélgetni és segítő kéz is vagy. A lap kicsit rövid lett, de viszont meg van formázva. Ezért én TÁMOGATOM. Edited Június 4, 2020 by Pete Hon 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Június 4, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 4, 2020 Szerintem egy kicsit túl van formázva, és a AdminJali-id elnézve ha tényleg több mint 5 év-e rp-zel akkor vagy kevesebb lenne, vagy másabbak lennének. Itt utalok a többszöri vasláb, db kísérlet a nonrp-s kirángatásokra, mert szerintem ezek nagyon alap és fun jellegű jail-ek, amit egy AS-nak tudni kéne, hogy nincs fun. Az ooc részlegben van egy dolog ami zavaros nekem, mint közép sulis tanulónak. (De erről nem fejtem ki gondolatomat.) 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Elias Konsta Hozzászólva: Június 4, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Június 4, 2020 @Ryder Shakur nyugodtan kifejtheted, érdekel Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Június 4, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 4, 2020 Nem szeptemberben zajlik az érettségi, még a vírus ideje alatt. És ha mér végeztél szakközépben akkor meg lenne már az érettségid. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Elias Konsta Hozzászólva: Június 4, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Június 4, 2020 @Ryder Shakur úgy látom félre értetted Szeptembertől megyek éretségizni (azaz tanulni 2 év.) Meg nekem úgy van hogy a szakma nem ad éretségit hanem az után (szakma után 3 év) ellehet menni éretségizni de nem kötelező. (kicsit bután fogalmaztam azért is értetted félre szerintem, bocsi.) 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: Június 4, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 4, 2020 Nagyon igényes lap lett én T Á M O G A T O M 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Justin Reid Hozzászólva: Június 5, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 5, 2020 (módosított) Szerintem alkalmas lenne erre a posztra Támogatom Edited Június 5, 2020 by Magyarvok 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pascual Mano Hozzászólva: Június 5, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 5, 2020 Jó lap lett.. Tudom, hogy tudod teljesíteni az AS feladatát. Sok sikert. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Június 7, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 7, 2020 Kedves Jelentkező ! A vezetőségnek nem nyerte el a tetszését a lapja iránt, így elutasításra került ! Megjegyzés: Mikrofon hiánya miatt 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések