Reece Bates Létrehozva: Június 3, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 3, 2020 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? - Dominik- Hány éves vagy? - 16 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - szerveren:4-5 fraki:2-3- Jelenlegi játszott perceid száma: - 11333- Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! - https://imgur.com/a/2yFmk5u- Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - Taxi társaság.- Miért ezt a frakciót választanád? - Mivel mindig is érdekel a szerelői frakció/munka és kiszeretném próbálni ezt a frakciót. Nemrég Taxis voltam azt élveztem és most mást is kiszeretnék próbálni ezért is választanám ezt a frakciót- Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - Nem rendelkezek egyikkel se. - Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - Sziasztok Dominiknak hívnak, 16 éves Fiú vagyok kedvenc időtöltésem a Gépezés, Olvasás és persze sport nézése (Foci) Ha engedi az időm a legtöbbet az Ng.-n szoktam tölteni. Van 1 kutyám és 2 macskám őket szoktam gondozni és játszani velük. Szeretek a szabadba lenni biciklizni és kirándulni. Amiben tudok segítek itthon és másnak próbálok segítőkész lenni mások felé. (mert jobb adni mint kapni) Amikor tudok akkor szoktam nézi E-sports meccseket és CS.GO-zni is szoktam sokat.- IC Rész Jelentkező neve: - Dean Packer - Jelentkező születési helye, ideje: - San Fierro- Jelentkező anyjának leánykori neve: - Ruby Linda- Jelentkező apjának neve: - Dean Liam- Előző munkahelye(i): - Taxi Társaság- Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) -Jó dolog az együttműködés, mert kinek ez kinek amaz az erőssége, és ha ezeket sikerül összehangolni, akkor eredményes lesz a munka. Szerintem fontos a csapatmunka, hisz többremegyünk ha összefogunk és segítjük egymást ha bármi van egymásra lehet számítani, Szerintem fontos szerepet tölt be a csapatmunka bármilyen munkahelyen is. A csapatmunka fontos a munkáknál hisz ha nincs csapatmunka nincs összetartás és könnyen a feje tetejére állhat az egész munka. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - https://imgur.com/a/EbaqOnA - Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? -Igen- Edited Június 4, 2020 by Dean Packer 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Elias Konsta Hozzászólva: Június 3, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 3, 2020 (módosított) szerintem megfelelne a követelményeknek Támogatom Edited Június 3, 2020 by Ben Foster 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marco Cravis Hozzászólva: Június 4, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 4, 2020 Kedves jelentkező, kérjük egészítse ki még egy-két mondattal a következőket: Mesélj magadról pár mondatban!(MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ), Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Reece Bates Hozzászólva: Június 4, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Június 4, 2020 Javítottam azt a két dolgot. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Elias Konsta Hozzászólva: Június 4, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 4, 2020 @Mark szerintem így már szebb és jobban meg is fogalmazta nem úgy mint az előbb 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marco Cravis Hozzászólva: Június 4, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 4, 2020 (módosított) Kedves jelentkező! Gratulálunk, lapod elnyerte a vezetőség tetszését, kapsz egy esélyt. Holnapi nap folyamán délután (2020.06.05.) várunk meghallgatásra/betanításra! Edited Június 4, 2020 by Mark 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések