Falcone Létrehozva: Június 4, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 4, 2020 Sziasztok! Az én ötletem az lenne, hogy lehetne létre hozni ilyen biztosítási rendszert ami arról szólna, hogy bemész mondjuk a városházára és megkötöd az élet biztosítást egy NPC-nél utána óránként fizetéskor a bankszámláról vonná le a biztosítás összegét(amint a játékos fizetés képtelenné válik a biztosítás azonnal megszűnne) és az fedezné az OMSZes ellátást. Szerintem erre azért lenne szükség mivel az OMSZnél érthető módon nem olcsó az ellátás így kevés a hívás is így viszont lehet, hogy a játékosoknak is több kedve lenne mentőt hívni és le RPzni egy bizonyos szituációt mint a jelenlegi helyzetben. 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dias Turner Hozzászólva: Június 5, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 5, 2020 Ez egy meglepően jó ötlet, bár lehetőleg azért az ellátás díját az OMSZ-esek kapják meg, még ha nem is ő fizetei hanem az életbizosítása. Én teljes mértékben támogatom! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Június 5, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 5, 2020 Szerintem ez az ötlet teljes mértékben korrekt. Én ezt az ötletet Támogatom! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Június 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 21, 2020 Üdvözlet! OMSZ tagként támogatom az ötletet, egyetértek az állításaiddal, elképzeléseiddel! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések