Thomas Venturas/joker Létrehozva: Június 6, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 6, 2020 OOC magamról: Tamásnak 𝐡í𝐯𝐧𝐚𝐤, 𝟏𝟒 é𝐯𝐞𝐬 𝐬𝐫á𝐜 𝐯𝐚𝐠𝐲𝐨𝐤. 𝐍𝐞𝐡𝐞𝐳𝐞𝐧 𝐛𝐨𝐧𝐭𝐚𝐤𝐨𝐳𝐨𝐤 𝐤𝐢 𝐭á𝐫𝐬𝐚𝐬á𝐠𝐛𝐚, 𝐚𝐤á𝐫 𝟒 𝐬𝐳𝐞𝐦 𝐤ö𝐳𝐭 𝐢𝐬, 𝐬𝐳𝐞𝐫𝐞𝐧𝐜𝐬é𝐫𝐞 𝐩á𝐫 𝐧𝐚𝐩 𝐚𝐥𝐚𝐭𝐭 ö𝐬𝐬𝐳𝐞𝐭𝐮𝐝𝐨𝐤 𝐛𝐚𝐫á𝐭𝐤𝐨𝐳𝐧𝐢 𝐬𝐳𝐢𝐧𝐭𝐞 𝐛á𝐫𝐤𝐢𝐯𝐞𝐥. 𝐀𝐥𝐚𝐩𝐣á𝐫𝐚𝐭𝐨𝐧 𝐊𝐞𝐝𝐯𝐞𝐬-, é𝐬 𝐬𝐞𝐠í𝐭ő 𝐤é𝐬𝐳 𝐯𝐚𝐠𝐲𝐨𝐤. 𝐁á𝐫𝐡𝐚 𝐯𝐚𝐥𝐚𝐤𝐢 𝐫𝐨𝐬𝐬𝐳 𝐬𝐳í𝐧𝐛𝐞 𝐯𝐢𝐬𝐞𝐥𝐤𝐞𝐝𝐢𝐤 𝐯𝐞𝐥𝐞𝐦, 𝐚𝐳 𝐧𝐞 𝐢𝐬 𝐬𝐳á𝐦í𝐭𝐬𝐨𝐧 𝐣𝐨𝐛𝐛𝐫𝐚 𝐭ő𝐥𝐞𝐦. 𝐍𝐞𝐦𝐬𝐳𝐞𝐫𝐞𝐭𝐞𝐤 𝐨𝐫𝐝𝐢𝐛á𝐥𝐧𝐢, 𝐦𝐢𝐯𝐞𝐥 𝐧𝐞𝐦 𝐚𝐳 𝐚 𝐦𝐞𝐠𝐨𝐥𝐝á𝐬. 𝐌𝐞𝐠𝐩𝐫ó𝐛á𝐥𝐨𝐤 𝐦𝐢𝐧𝐝𝐢𝐠 𝐤𝐞𝐝𝐯𝐞𝐬 𝐡𝐚𝐧𝐠𝐬𝐳í𝐧𝐛𝐞 𝐦𝐞𝐠𝐬𝐳ó𝐥𝐚𝐥𝐧𝐢. SeeMta n 𝐤𝐞𝐳𝐝𝐭𝐞𝐦 𝐚𝐳 𝐌𝐓𝐀-𝐚𝐬 "𝐤𝐚𝐫𝐫𝐢𝐞𝐫𝐞𝐦" , 𝟏𝟎𝟎+ ó𝐫á𝐦 𝐯𝐚𝐧 𝐚 𝐬𝐳𝐞𝐫𝐯𝐞𝐫𝐞𝐧, 𝐚𝐦𝐢𝐭 𝐦𝐚𝐢 𝐧𝐚𝐩𝐢𝐠 𝐧𝐞𝐦 𝐛á𝐧𝐭𝐚𝐦 𝐦𝐞𝐠. 𝐁á𝐫 𝐯𝐨𝐥𝐭𝐚𝐤 𝐢𝐝ő𝐬𝐳𝐚𝐤𝐨𝐤 𝐚𝐦𝐢𝐤𝐨𝐫 𝐧𝐞𝐦𝐢𝐠𝐚𝐳á𝐧 𝐟𝐨𝐠𝐥𝐚𝐥𝐤𝐨𝐳𝐭𝐚𝐦 𝐚 𝐬𝐳𝐞𝐫𝐯𝐞𝐫𝐫𝐞𝐥, 𝐝𝐞 𝐛𝐚𝐫á𝐭𝐨𝐦 𝐦𝐢𝐚𝐭𝐭 𝐦𝐢𝐧𝐝𝐢𝐠 𝐯𝐢𝐬𝐬𝐳𝐚𝐭é𝐫𝐞𝐤 𝐢𝐝𝐞. IC Önéletrajz: Thomas O Kelly-nek hívnak, 1988-ban születtem San Fierro-ban. Általános iskolát itt is végeztem el, ezután Los Santos-ba költöztünk, mivel édesapám itt kapott munkát. Így hát muszáj voltam a középiskolát már Los Santos-ban elvégezni. A szüleim, és volt tanáraim szerint, egy igen jó eszű gyerek voltam, így hát a középiskolát, elég rövid idő (2 év) alatt elvégeztem. Kitűnőre érettségiztem a város egyik legjobb középiskolájában. Mivel eléggé érdekelt a történelem, azon belül pedig a római jog, így hát beadtam a jelentkezésem a Harvard egyetem jogi karára. Ide 5 évig jártam, és miután megszereztem a jogi diplomámat, egy kis városi önkormányzatnál dolgoztam. Már kezdem, azt hinni, hogy ezt a helyet 'kinőttem'. Frakció Felépités: Próbaidős Sofőr Betanított Sofőr Sofőr Telephely vezető helyettes Telephely vezető Cég Vezető helyettes (Alleader) Cég Vezető (Leader) Céljaim a frakcióval: Szeretnék a szerverre több RP lehetőséget bele lehelni. Ezért is szeretném meg alapítani a ,Next-Gaming Taxi, társaságot. Amiért előleges is lenen a frakció adminok munkáját meg könynebiteném. Nem kellene az embereket TP-zgetni stb stb stb. Meg lehetne oldani az egészet IC is. Miért pont ezt a frakciót választanád: Szeretném magamat itt is ki próbálni taxis ként. Voltam már számos szerveren taxi al leader/főleader. Milyen szerepe van a taxinak a szerveren? Eléggé sok szerepe lenne a taxinak a szerveren. Gondolok ezekre: Van egy LVL 1-es újonc a szerveren. Szeretne el jutni A-pontból B pontba akkor mi Taxisok tudnánk segíteni az adott félnek. Meg még gondolok ezekre Egy adott játékos kint van SF ben és ne kelljen futkorásznia órákaj csak a telefonba be üti a Taxisok számát és már mennek is. Hogy működhet jól a frakció: Hát,a tagokat a szerverhez szabnám. Én ugy 5-6 tagok szeretnék felvenni a kezdetekben. Természetesen TS meghallgatással. Miért téged válasszunk: Én úgy gondolom eléggé meg bízható vagyok sok szemszögben is. Én ugy gondolom itt is el tudnám vezetni a frakciót. Én szerintem eléggé aktív vagyok Voltál már más szerveren frakció tulaj/leader: Igen voltam már más szerveren frakció leader,de az ilyen kisseb fajta szerver volt. Ahol napi 30-35 player volt. UCP: https://imgur.com/a/ZXKZHYg Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pityu Hozzászólva: Június 6, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 6, 2020 Szia Joker. Mivel már elég régóta ismerlek így tudom , hogy megállnád a sarat és alkalmas vagy. Én sok sikert kívánok neked. TÁMOGATOM 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Nico Moreno Hozzászólva: Június 7, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 7, 2020 (módosított) Hali. Elég rég ismerlek, jó fej vagy. Jó kis lapot irtál. Sok sikert. TÁMOGATOM Edited Június 7, 2020 by Nico Moreno 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Június 7, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 7, 2020 Kedves pályázó! Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került! Megj.: Tegyünk egy próbát egy TS meghallgatáson. Az alábbi időpontokban várunk TS-en: 2020.06.07. 16:00 vagy 2020.06.08. 18:00 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések