damien Létrehozva: Június 6, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 6, 2020 Az lenne az ötletem a pet-rendszerrel kapcsolatosan, hogy átlehessen nevezni a pet-et. 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
weedy Hozzászólva: Június 6, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 6, 2020 Igen, erre már én is gondoltam. Támogatom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dias Turner Hozzászólva: Június 6, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 6, 2020 Jó ötlet, PP-sen kivitelezhető és fairnek is tartanám. Például 100-200 PP, hogy ne az legyen, hogy percenként irja át mindenki. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jelger Dam Hozzászólva: Június 7, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 7, 2020 Jó ötlet TÁMOGATOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Június 7, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 7, 2020 Szerintem ezt meg lehetne oldani egy sima névcédulával. De az ötlet tetszik, így Támoagtom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Carlos Conner Hozzászólva: Augusztus 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 15, 2020 Remek ötlet TÁMOGATOM! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Bejelentkezés