Demeter Létrehozva: Június 6, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 6, 2020 (módosított) IC/InGame neved < Stephen K Row> A ban időpontja: Nem tudom pontosan egy pár napja történt > A ban oka: < 22 jail és ooc hazudás > > A ban időtartama: < -18421 nap 28 óra > Admin neve, aki bannolt: <Ryko> Miért szeretnéd az unbant? <Mert nagyon szeretem ezt a szervert. S tanultam a hibáimbol amiket el követem. ELNÉZÉST A HIBÁKÉRT Edited Június 6, 2020 by Demeter Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
KraTos Hozzászólva: Június 7, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 7, 2020 Egy UB kérekmet nyiss legközelebb. Az elözőt töröltem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Demeter Hozzászólva: Június 7, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Június 7, 2020 Ez azt jelenti hogy meg kapom az UB t Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Demeter Hozzászólva: Június 7, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Június 7, 2020 Írjam ujra Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
KraTos Hozzászólva: Június 7, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 7, 2020 Válts IG névre előszöris, illetve ne nyiss új témát. Főleg ne írj hozzá dupla/tripla hsz-t. Majd aki bannolt admin elfogja bírálni a lapot. Addig a témát lezárom, további szabályszegések megelőzése végett. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Scott Dante Hozzászólva: Június 7, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 7, 2020 (módosított) Szia! Az UB-t megadom 150P AdminJail fejében. Illetve nagyobb AdminJail fejében vagy valami súlyos dolog esetében vissza kerül rád a ban! Jöhetsz fel a szerverre! Z/H Edited Június 8, 2020 by Ryko Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések