Brendon$ William Lawson Létrehozva: Június 7, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 7, 2020 IC/InGame neved: < William Lawson > A ban időpontja: < Nem tudom. > A ban oka: < Adminnak való hazudás + Log hamisÃtás + NONRP + OOC stÃlus[Nincs UB!] > A ban időtartama: < örök > Admin neve, aki bannolt: < kr3mx > Miért szeretnéd az unbant? < Szeretnék vissza jönni a barátaimhoz, szeretnék RP-ni, sajnos hibáztam, mivel nem bírtam elfogadni a döntésüket, mert én állítólag logot hamisítottam, holott ez nem volt igaz, mindegy is. És utána elkezdtem ütögetni őket, miközben le voltam fagyasztva, illetve volt egy kis OOC stílusom, mivel én megmondtam Kr3mx-nek, hogy csak azért mondja, hogy hamisítottam, mert akkor az ő javukra lesz, és persze ők nyernek. Nem valami jól járt el itt Kr3mx. UB fejében jailt vállalnék! Remélem kapok esélyt, ha ennyi időt, és pénzt bele öltem ebbe a szerverbe. Pacsi!> Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
JeffryGray Hozzászólva: Június 7, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 7, 2020 Szerintem mindenki megérdemel meg 1 esélyt, sok sikert Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Steven Hozzászólva: Június 8, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 8, 2020 Szia! KR3MX már nem admin a szerveren, így én fogom bírálni a kérelmed. Az UB-t megkapod 500 perc jail fejében. Illetve bármilyen 120 perces ajail esetén visszakerül rád a ban. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések