Kris Johnson Létrehozva: Június 8, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 8, 2020 (módosított) IC/InGame neved: < Kris Johnson > A ban időpontja: < 2020.06.07 > A ban oka: < Más szerver hirdetése > A ban időtartama: < 15 év > Admin neve, aki bannolt: < nem tudok admint írni > Miért szeretnéd az unbant? < Mert én ezt a szervert nagyon szeretem és nagyon tetszik nekem. Az emberek jó fejek. Az adminok nagyon segítőkészek és kedvesek. A barátom is ott játszik. Elnézést szeretnék kérni tettemért. Soha többet nem fog ilyen történi. > Edited Június 8, 2020 by Kris Johnson Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Scott Dante Hozzászólva: Június 9, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 9, 2020 Szia! Mivel nem tudod melyik ADMIN bannolt ki ezért én fogom ezt bírálni. Mivel 06.07-én bannoltak várjunk ezzel az UB-val 1 hetet és 1 hét múlva írj egy új UB-t. A szerverhirdetés nagyon súlyos dolog mely a legtöbb ember örök kitiltásban részesül. Z/H Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések