damien Létrehozva: Június 8, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 8, 2020 (módosított) Csáó, az lenne az ötletem, hogy lehetne a hifi-ben egy olyan gomb, hogy URL, és belehetne másolni oda linket youtuberól, és csapathatjuk ingame a kedvenc zenénket. Ez nekünk jól jönne a bandához, és másoknak is. Esetleg már ha a HIFI-ben is lenne ilyen funkció, akkor lehetne a jármű rádióban is. Edited Június 9, 2020 by Damien Teekay//Big D 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dias Turner Hozzászólva: Június 8, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 8, 2020 Támogatom! Jó ötlet! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matteo Lorenzo Hozzászólva: Június 8, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 8, 2020 Támogatom jó lenne Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pascual Mano Hozzászólva: Június 9, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 9, 2020 15 órája , Damien Teekay//Big D said: Csáó, az lenne az ötletem, hogy lehetne a hifi-ben egy olyan gomb, hogy URL, és belehetne másolni oda linket youtuberól, és csapathatjuk ingame a kedvenc zenénket. Ez nekünk jól jönne a bandához, és másoknak is. Menne akkor a "jövöhéten cigánybálba készülök" xddd amúúgy támogatom 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
River Mitchell Hozzászólva: Június 9, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 9, 2020 Támogatom.Szerintem jó ötlet.Ezt még az autos rádióba is jó lenne! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Június 9, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 9, 2020 Egy pár rp szituációt ki lehetne hozni belőle, (nem sokat de egy keveset az fix.) és ez az ötlet nekem be jön, így Támoagatom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jelger Dam Hozzászólva: Június 10, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 10, 2020 Halika! Ez fasza ötlet jól jönne néha rpkhez egy kis kedvenc oldschool zene jó lenne. úgyhogy TÁMOGATOM! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések