Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Honvédség pályázat.

Falcone

Ajánlott bejegyzések

870honv_ds_g_tn.jpg

Honvédség pályázat

Pályázó személyek:

Thaug Steve ( Leendő Leader )

A nevem Thaug Steve, 1990 novemberében születtem a Los Santosi kórházban.
Az iskolában nem voltam egy rossz gyerek, de megvédtem a saját magamat.

Mindig is egy jó indulatú, jó szívű gyerek voltam, de azért sosem hagytam, hogy bántsanak és ebből eredendően az iskolába volt egy konfliktusom egy rosszabb arcú család gyermekével ami után
egyik nap mikor hazafelé mentem és az Apja barátai meg láttak akkor kiraboltak engem és többször is megszúrtak amit csodával határos módon sikerült is túl élnem. Ezek után kórházban lábadoztam több hónapon keresztül.
Itt megismertem az egyik ápolót akit Coopernak hívtak és összebarátkoztunk.
Amikor felépültem elmentem egy orvosi egyetemre és elmentem az Országos Mentő Szolgálathoz és itt 7 évig dolgoztam.
Itt sok tapasztalatott szereztem ezekben az években.
Jelentkeztem egy Katonai Főiskolába, és itt osztályelső voltam.
Utána elmentem a katonaságba és ott 1 évig szolgáltam.

Dr. Boros Mozes ( Leendő leader )

Dr. Boros Mozes vagyok 1990.09.01 születtem Los Santosban egy szegény családban nem messze a gettó negyedtől nőttem fel.

A rossz körülmények ellenére jeles tanuló voltam egészen az általános iskolától a Los Santosi Medical University-ig ahol le is doktoráltam. Ezek után 7 évig szolgáltam az Országos Mentőszolgálatnál ahol később Igazgató helyettes lettem eközben elkezdtem járni a honvédelmi főiskolára ahol egy újabb doktorit szereztem és úgy érzem, hogy ezek után alkalmas lennék a nyugalmazott honvédelmi vezető helyét átvenni társaimmal. Magamról még annyit tudok elmondani, hogy lelkiismeretes és ambíciózus személyiség vagyok jó vezetői képességekkel amit a Mentőszolgálatnál tapasztaltak is a kollégáim. Úgy érzem alkalmasak lennénk erre a pozícióra mivel a jelenlegi csapatunkat nagy eltökéltség, szigor, jó magaviselet és a város lakóinak védelme vezérel

Clemens Saar ( leendő Al leader)

Születem 1994.01.02. Los Santosban gazdag negyedi fiatalként a jó anyagi háttérrel rendelkező családom miatt kis gyerekként remek tanuló voltam ez az utamat hamar tovább is vezette az orvosi egyetemre. Majd 7 év után megszereztem a doktori címet és ezt követően 2 évig igazgattam az Országos Mentőszolgálatot fáradhatatlanul és még eközben erősítettem helikopteres mentést is mint pilóta.

Tagokról OOC.

Thaug Steve 

Sziasztok, Gyarmati István a nevem 15 éves vagyok.
Gyálon élek Budapest melletti városban a családommal.
Ebben az évben fogok jelentkezni egy szakiskolába ahol a következő pár évemet fogom eltölteni.
A szerveren naponta 3-4 órát szoktam játszani, de sokszor többet is.
A szerveren kb. 11000percet játszottam.
Nagyából fél éve játszok a szerveren, és kb.3 éve rp-zek.
Más szerveren voltam már leader, és ott sok tapasztalatott szereztem.

Dr. Boros Mozes

Boros Krisztián Mózes vagyok 21 éves. Budapesten születtem 1998.09.01-én.

Szeretek sportolni már 12 éves korom óta küzdő sportolok és legalább azóta RPzem is.

Vezető típusú ember vagyok már 19 éves korom óta vezetem a saját vállalkozásomat amit egyedül építettem fel így már az embereimmel közel 3 éve foglalkozunk autóüvegezéssel.

Van két huskym és egy élettársam így ha nem dolgozom vagy sportolom velük foglalkozom de ezek mellett is jut napi 5-6 vagy akár több szabad órám is aktívnak lennem.

Clemens Saar

Balla Károly Tamás 26 éves. Szolnokon születtem de a Tiszazugban nőttem fel ahol divat volt a 24 órás vetélkedő sok kreatív gyors megoldások pontos munka végzést igénylő személyeket hozott létre ez belőlünk ami a játékbeli karakteremben is megmutatkozik hiszen igyekszem folyamatosan a maximumra törekedni akár vezetői akár beosztott pozícióban is.

Rangfokozatok.

|Kopasz | Tizedes | Szakaszvezet   |Őrmester |Főtörzsőrmester|zászlós|Törzszászlós|

395Rank_Army_Hungary_OR_0_tn.jpg390157px_03tizedes_tn.jpg430SZAKSZI_tn.jpg84408z_szl_s_tn.jpg338Rank_Army_Hungary_OR_0_tn.jpg 934Rank_Army_Hungary_OR_0_tn.jpg762Rank_Army_Hungary_OR_0_tn.jpg

Főtörzszászlós   Hadnagy        Főhadnagy    Százados      Őrnagy      Alezredes      Ezredes

193Rank_Army_Hungary_OR_0_tn.jpg           193Rank_Army_Hungary_OR_0_tn.jpg      335Rank_Army_Hungary_OF_0_tn.jpg     892Rank_Army_Hungary_OF_0_tn.jpg    776Rank_Army_Hungary_OF_0_tn.jpg    717Rank_Army_Hungary_OF_0_tn.jpg    348Rank_Army_Hungary_OF_0_tn.jpg

Altábornagy    Vezérezredes

605Rank_Army_Hungary_OF_0_tn.jpg       527Rank_Army_Hungary_OF_0_tn.jpg

Honvédség tevékenysége Los Santosban es San Fieroban.

• Határok ellenőrzése
  • Béke fent tartása
  • Rendőrség segítése bizonyos feladatokban.
  • Terror cselekmények, polgár háború, utcai lövöldözések, bankrablások megelőzése.
  • Város lakóinak védelme.

Rendőrség által lefoglalt fegyverek,lőszerek,kábítószerek elszállítása és megsemmisítése.

Igényelni kívánt járművek:

• Patriot (katonai hummer) 5db
  • Barracks ( katonai platós) 3db
  • Securicar ( páncél autó ) 1db 
  • Cargobob ( csapat szállító helikopter) 1db
  • Hunter ( vadászhelikopter ) 1db
  • Predator ( katona hajó ) 2 db.

Miért válassz minket?

Azért, mert egy össze szokott csapat vagyunk mind hárman rendelkezünk leader tapasztalattal különböző legális frakciókból. Azért, mert mi hárman tökéletesen letudnánk fedni, hogy egész nap legyen minimum 1 aktív leader. Azért, mert mind hármunknak jó RP tudása van, és igényes az RPjére ebből adódóan a honvédség tagjai is meg lennének válogatva mivel egy elég komoly fegyveres frakció a honvédség ezért itt nincs helye funolásnak.

Leader tapasztalatok

Dr. Boros Mozes.

Ezen a szerveren ideiglenes leadere vagyok/voltam a Los Santos Taxitársaságnak és az Országos Mentőszolgálatnak vagyok az al leadere. Más szerveren voltam már honvédség/T.E.K leader illetve La Cosa Nostra maffia leader.

Clemens Saar

Országos Mentőszolgálat volt al leadere

Thaug Steve

Másik szerveren voltam az Országos Rendőr főkapitányságnak a leadere.

Mappolás/skinek

Skinek és a modok még nem lettek kidolgozva egyenlőre az alap katona skin/ katonai autó modja megfelel

mappolás pedig itt van: https://drive.google.com/file/d/1fVg64Ye6Q4PwSd0fxO2o0JeAJXHW6g1j/view?usp=sharing de ha van előre meg mappolt telephelye a frakciónak az is tökéletesen megfelel.

Miért érné meg a szervernek?

Nos mivel csapatunk elég kreatív rengeteg ötlet jutott az eszünkbe amivel nem csak a frakciónak adna elfoglaltságot, hanem az illegális frakcióban lévőket is foglalkoztatná így ezzel mind két oldalt erősítve amivel még egy fokkal játszhatóbb és élvezhetőbbé tenné a játékot na de nem is szaporítom a szót kezdem is az ötletekkel.

1.) Rendőrség által lefoglalt illegális itemek.

A katonaság vinné el megsemmisíteni egy konvojban egy héten egyszer ami úgy zajlana, hogy a katonaság vezetői előre RP vel kijelölik a vonulási útvonalat véletlenszerűen amin terepjárók és helikopter kíséretével egy katonai teherautóval elszállítaná a katonaság a saját telephelyére az itemeket és megsemmisítené RP vel utána kukába dobná. Ezt a konvojt mivel a maffiának ott a fegyverhajó ezért a bandák támadhatnák, és az ez elleni védelemben akár részt vehetne a T.E.K is mint különleges kommandó.

2.) Honvédelmi napok.

Havonta egyszer ahol a playerek megnézhetnék a honvédelem munkáját, járműveit és eszközeit, hogy így is közelebb kerüljön a szerver lakosaihoz.

3.) Katonai bíróság.

Katonai bíróság szerintünk azért lenne jó ötlet, mert így a rendőrség is "tisztábban" maradhatna tehát ha mondjuk egy rendőrről vagy közszolgálati személyről kiderülne IC, hogy illegális dolgokkal kereskedik/foglalkozik úgy a kirúgás mellett katonai bíróság elé kéne állnia ahol a kihágás súlyosságától függően börtönt kapna a tetteiért.

Utóirat:

Tisztában vagyunk vele, hogy a frakció jelenleg nem pályázható de úgy gondoljuk, hogy az illegális frakciók tagjainak növekedésével és a frakciók mennyiségével valamilyen szinten jó lenne ha a legális rendvédelmi szervezetek is növekednének ezért kérem a szerver tulajdonosait és tagjait, hogy gondolják át ezt a lehetőséget. Ha bizalmat szavaztok nekünk mi azt tudjuk nektek ígérni, hogy lelkiismeretesen fogjuk a dolgunkat végezni együtt működve a többi taggal és minden játékos akit felveszünk egy nagy szűrésen megy majd keresztül, hogy ne legyenek szabályzat szegések a frakció élete során hiszen úgy gondoljuk, hogy egy RP szerveren rendkívül nagy felelősség egy ilyen nagy fegyveres rendvédelmi szervezethez tartozni.

Edited by Falcone
  • Like 3

• GameAdmin 5

Halihó!

Mi ezt már TS-en átbeszéltük a napokban, és ugyan azt tudom elomdani is, amit akkor. Magát mint frakció / ötlet nagyon is támogatom. Viszont itt a kivitelezés számit, hogy hogyan oldanátok meg. Most a PD jelen állás szerint jól müködik, és az igazat megvallva nincs olyan sok dolog, amiben a rendőrség nem tudna helyt állni, illetve olyan nagy akciók sincsenek, ahol mondjuk egy nagyobb erőnek - ezalatt a honvédséget értem - kellene beavatkozni. Én azt mondom, hogy ha nagyobb illegális akciók lennének a szerveren, és olyan dolgok amiket a rendőrség vagy a T.E.K. nem tudna megoldani, akkor valóban nagyobb szükség lenne a honvédelemre. Ennek ellenére amúgy, még mindig teljes mértékben támogatom, illetve a további ötletek is (határ ellenőrzés, fegyverszállitás illetve a nagyobb szinteken lévő terror elháritás, illegális tevékenységek megszüntetése) bejönnek.

Amúgy meg mint személy, már jobban ismerlek, sokszor beszéltünk illetve ha már az OMSZ-ből indulunk ki, akkor tudom mondani, hogy erre a feladatra jó lennél illetve tudnál alkalmazkodni a rád ruházott feladatokhoz. Értelmes vagy, aktiv is és valóban jó leader lennél. 

Sok sikert a frakcióra! :)

• Köszi 1

1 perce, Martinez said:

Halihó!

Mi ezt már TS-en átbeszéltük a napokban, és ugyan azt tudom elomdani is, amit akkor. Magát mint frakció / ötlet nagyon is támogatom. Viszont itt a kivitelezés számit, hogy hogyan oldanátok meg. Most a PD jelen állás szerint jól müködik, és az igazat megvallva nincs olyan sok dolog, amiben a rendőrség nem tudna helyt állni, illetve olyan nagy akciók sincsenek, ahol mondjuk egy nagyobb erőnek - ezalatt a honvédséget értem - kellene beavatkozni. Én azt mondom, hogy ha nagyobb illegális akciók lennének a szerveren, és olyan dolgok amiket a rendőrség vagy a T.E.K. nem tudna megoldani, akkor valóban nagyobb szükség lenne a honvédelemre. Ennek ellenére amúgy, még mindig teljes mértékben támogatom, illetve a további ötletek is (határ ellenőrzés, fegyverszállitás illetve a nagyobb szinteken lévő terror elháritás, illegális tevékenységek megszüntetése) bejönnek.

Amúgy meg mint személy, már jobban ismerlek, sokszor beszéltünk illetve ha már az OMSZ-ből indulunk ki, akkor tudom mondani, hogy erre a feladatra jó lennél illetve tudnál alkalmazkodni a rád ruházott feladatokhoz. Értelmes vagy, aktiv is és valóban jó leader lennél. 

Sok sikert a frakcióra! :)

Köszönöm! Igen egyet értek veled nem sok ilyen akció van de ezt ki lehet pótolni a határ ellenőrzéssel és a többi dologgal  :)

• Like 1

1 órája, BroLi said:

Nagyon jó a lap. Csak ezzel 2 probléma van. Admin, tudtommal nem lehet FK leader, és nem lehet NNI, TEK, Katonaság, Navot pályázni, gondolom ebbe a honvédség is becsúszik. Ettől függetlenül, támogatom :)

Szia! Nem én lennék a frakció tulajdonos csak al leader :)

• Like 1

2 órája , Thomas Venturas/joker said:

Szia-szia. Szépen össze irtál mindent stb. Viszont én nem Támogatom. Mivel fölösleges lenne a szerverre. Elég a TEK. Illetve nem lehet NNI-t Katonaságot pályázni.

Köszönöm a véleményed bár nem feltétlenül érték veled egyet hiszen a Katonaságnak rengeteg más feladata is van amit a TEK és az NNInek alapból nem feladata de ennek ellenére tiszteletben tartjuk a véleményedet. :)

Edited by Falcone

Egy kicsit még a lapon lehetne formázni, és egy pár kép dobna rajta. Viszont a lapod eléggé jól meg lett írva, maga a kivitelezésre leszek kíváncsi, de szerintem mint ahogy láttam az rp-det omsz-nél szerintem eléggé jól toltad ott, ezért szerintem itt is megállnád a helyed. És ha tényleg eléggé szigorúan veszed a frakciót akkor nagyon felbírná dobni a szervert. Én ezt a lapot Támogatom!

Edited by Ryder Shakur
  • Köszi 1

19 perce, Ryder Shakur said:

Egy kicsit még a lapon lehetne formázni, és egy pár kép dobna rajta. Viszont a lapod eléggé jól meg lett írva, maga a kivitelezésre leszek kíváncsi, de szerintem mint ahogy láttam az rp-det omsz-nél szerintem eléggé jól toltad ott, ezért szerintem itt is megállnád a helyed. És ha tényleg eléggé szigorúan veszed a frakciót akkor nagyon felbírná dobni a szervert. Én ezt a lapot Támogatom!

Köszönöm! Mint írtam a lapban is mindenkinek megtudom ígérni, hogy amennyire komoly egy Katonaság a valóságban minimum olyan szigor fogja jellemezni ezt is. :)

• Like 1

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.