Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Jelentkezésem a Vállalatba

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
- Győrfi Krisztián -
Hány éves vagy?
- 13 -
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
- Nyáron akár 8-9 Iskola időszakban 5 esetleg 6  -
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
< Nem >

Miért ezt a frakciót választanád?

< Mert szeretek vezetni és emberekkel komunikálni >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
< igen mind a 2-vel >
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
< Egy 13 éves Srác vagyok aki szívesen ismerkedik meg új emberekkel.  Feladataimat betartom de néha kicsit lustább vagyok. Imádok utazni  és szeretem az autókat. Jelenleg Magyarországon élek Kaposváron. Közlekedés mániás vagyok  ez nálam azt jelenti bármilyen vonat/ busz vagy érdekes jármű közelít megcsodálom. >

IC Rész

Jelentkező neve:
- Bertrand Sanderson -
 Jelentkező születési helye, ideje:
- Los Santos 1998 03 07-
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
-Flower Monica -
 Jelentkező apjának neve:
- Bertrand Adams -
 Előző munkahelye(i):

- Járműszállító -

Rendelkezel jogosítvánnyal?
- igen -
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
- Szerintem jó az ha  egy közösség összetart. Minél több munkatárs annál jobb közösség.  Én szeretek csapatban dolgozni.  -
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
- 1998 Március 7.én születtem Los Santosban. Édesanyám Flower Monica Édesapám Bertrand Adams. Egy kisebb családi házban laktunk. Elkezdtem az iskolát végigjártam egészen középiskoláig közben letettem a B kategóriás jogosítványt. Azután  megvettem első autómat.  Elkezdtem keresni magamnak munkát majd fel is vettek Járműszállítónak. Utána a szüleimmel éltem míg nem találkoztam a barátnőmmel. Közös lakásba költöztünk és elkezdtünk külön életet élni. Egészen szépen éltünk mikor a barátnő kiköltözött Londonba utána visszaköltöztem a szüleimhez. Jelenleg egy albérletben lakok Los Santos közepén.  -

• Merlyn locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.