Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Doug Charles Jelentkezési lapja a Taxi társasághoz.

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?

Szabó Rihárd

Hány éves vagy?

18

Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 

Hétköznap 4-5 órát tudnék minimum a szerveren tölteni ennek felét a frakcióban.Hétvégente nem szoktam itthon lenni. 

Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?

Taxis voltam már más szervereken,Illetve Rendőr,sheriff még a SAMP-os időkből. 

Miért ezt a frakciót választanád?

Szeretek fuvarozni,élvezem hogy más játékosoknak segíthetek azzal, hogy elszállítom őket oda ahova el szeretnének jutni.

Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?

Igen

Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )

Szabó Rihárd vagyok,18 éves. Karosszérialakatos szakra járok, végzős osztályba. Egy kis faluban élek, és Szolnokra járok suliba. Szeretek jókat rp-zni, igaz, a szerveren még nem töltöttem el valami sok időt, de ettől függetlenül nagyon megtetszett és szeretnék itt a szerveren hosszú távra tervezni. Hobbim sajnos nem igen akad, legtöbbször ha van egy kis szabadidőm leülök a gép elé játszani. Körülbelül 4-5 éve játszom rp szervereken, még anno SA-MP-n kezdtem el játszani. Remélem Elnyerem a vezetőség tetszését,köszönöm hogy elolvassátok.

IC Rész

Jelentkező neve:

Doug Charles

Jelentkező születési helye, ideje:

1985.05.29. San Fierro,St.Albert Kórház.

Jelentkező anyjának leánykori neve:

Emma Scofield

Jelentkező apjának neve:

Michael Charles

Előző munkahelye(i):

Autószállító

Rendelkezel jogosítvánnyal?

Igen

Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)

Szerintem,ha normális emberekkel vagyunk körülvéve, abból baj nem lehet. Szeretek csapatban dolgozni, mivel több szem többet lát, és persze egyedül elég unalmas lenne. Tanácsokat,tippeket tudunk adni egymásnak illetve segíteni tudjuk egymást a munkában és a mindennapokban.

Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)

Doug Charles vagyok, 1985-ben születtem,San Fierroban. Egy kis faluban nevelkedtem fel, és miután elvégeztem a gimnáziumot, beköltöztem San Fierroba. Amint szereztem jogosítványt,arra törekedtem hogy megszerezzem életem első autóját.Amint ez megvalósult,szinte mindenhová azzal jártam. eleinte a barátaimat,családtagjaimat ingyen fuvaroztam.Nagyon boldog voltam,hogy végre vezethetek.Örömömet leltem benne, ahogyan a mai napig is. Elhatároztam, hogy ebből szeretnék megélni. Ígyhát, eldöntöttem,hogy Los Santosba utazom,és szerencsét próbálok,és fejlesztem magamat.Remélem Elnyerem a vezetőség tetszését,szorgalmas,tisztességes ember vagyok,aki szeretné jobbá tenni az emberek mindennapjait,fuvarozás formájában.

• 11 months later...
  • Engi locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.