Emidio Giuseppe Létrehozva: Június 9, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 9, 2020 Panasztevő játékos IC neve: Carlos Mendez Panaszra tett játékos IC neve Stewe Freeman Panasz oka: Falon át sokkolt 2x csak nem talált el, utánna próbált burkoltan minősítgetni. Bizonyíték (videó, kép, log): https://pastebin.com/FNERhqQY Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: Június 9, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 9, 2020 Sziasztok! Ezt a panaszt én birálom. Ahogy látom Carlos-nak a problémája az volt, hogy Stewe "falon" át sokkolta (vagyis csak akarta) őt. Nos, valójában Carlos szemszögéből lehet falnak néz ki, de ez igazából egy cella, és a rácsok között teljesen RP-s lesokkolni, szóval ezt a részt teljes mértékben indokolatlannak itélem. A következő panasz a minősités volt, ami tulajdonképpen egy darab mondatban nyilvánult meg. Lehetséges hogy neked ez dühből minősitésnek számit, de szerintem nem az, illetve Stewe-t is megkérdeztem és Ő sem annak szánta, ezáltal a második panaszt is jogtalannak itélem. Ezáltal a PK-t jogtalannak itélem. Z/H 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések