Lesley_Thorpe Létrehozva: Június 10, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 10, 2020 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? Vásárhelyi Tamás Hány éves vagy? 13 éves vagyok Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? Mikor hogy de legtöbször 5 6 orát vagy többet. Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? Ebben a szerverben voltam Taxis. Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? Szeretnék bűnt üldözni.És embereken segiteni amennyiben lehet. Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? Igen rendelkezek mikrofonnal és TeamSpeakel is. Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Én Romániában élek azon belül Szatmárnémetiben. A kedvenc szerverem a NextGmingRP. Az iskolában 4_5 tanuló vagyok. A hobbim a rollerezés. Kosárlabdázok és ez a kedvenc sportom. < Hány AJ-d van(képpel bizony) Azért van ennyi mert a játák elején nem voltam tisztában a szabályokkal. https://kepkuldes.com/tomihun13 Hány bannod van(képpel bizonyítva)? https://kepkuldes.com/tomihun13 IC Rész Jelentkező neve: Jacob Smith Jelentkező születési helye, ideje: Los Santosban születtem 1998-ban. Jelentkező anyjának leánykori neve: Olivia Walker Jelentkező apjának neve: Alexander Smith Előző munkahelye(i): Taxis voltam csak. Rendelkezel jogosítvánnyal? Igen,rendelkezek. Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mond at) Szerintem a csapatmunka nagyon fontos. Ha nincs meg a csapatmunka nehezebb a munka. Csapatmnka nélkül nem lehet egymásnak segiteni. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Az Apukám neve Alexander Smith az anyukámé pedig Olivia Smith. 22 Éves vagyok iskolát 12 osztályal végeztem. A hobbim a bicigliés és a futás. A kedvenc részmunkaidős munkám a rákászat. A szakmai tanulmányom a Szakács. Idegen nyelvek amiket tudok:Angol,Román. Anyanyelvem a magyar. Van egy feleségem és kettő gyerekem. San Fieroban élek a családommal. Taxisnak dolgoztam két évet. Edited Június 10, 2020 by TomiHUN13 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bence. Hozzászólva: Június 12, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 12, 2020 Kedves Jacob Smith! Kérlek bővitsd a lapodat a szerint, hogy megfeleljen a zárójelben elvártakkal! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Steven Hozzászólva: Június 22, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 22, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezését elutasítjuk. ((Saját megjegyzés: A lap nem került bővítésre, illetve a mintát alapformában kell kitölteni!)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések