Ryder Létrehozva: Június 10, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 10, 2020 Sziasztok! Azzal az ötletet hoztam most, hogy lehetne szomjasság csík is. Meg az alkohol adhatna hatást is, amitől homályosan látnánk. És ha valaki alkoholt ivott azt egy szondával ki is lehetne mutatni, ami a rendőröknek plusz rp. Vagy akár lehetne névcédula is amit pp-ért lehetne meg vásárolni. Remélem el nyeri a tetszéseteket az ötletem! 7 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Scott Dante Hozzászólva: Június 10, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 10, 2020 Ez jó ötlet, TÁMOGATOM! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Június 13, 2020 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Június 13, 2020 (módosított) EZ jó ötlet,igy legalább lessz következménye az ittas vezetésnek,lessz értelme az innivalóknak a szerveren.Támogatom Edited Június 13, 2020 by Han Lue 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pityu Hozzászólva: Június 13, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 13, 2020 Szia szerintem ez egy nagyon jó ötlet de szerintem ezt a szondás dolgot elég hosszú lenne megírni scriptbe és vannak annál fontosabb dolgok is. Attól függetlenűl TÁMOGATOM 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jelger Dam Hozzászólva: Június 14, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 14, 2020 Halika! Ez egy nagyon fasza ötlet lenne! Én is gondoltam rá és egy kicsit hiányoltam is. TÁMOGATOM! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Június 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 21, 2020 Üdvözlet! Kifejezetten jó ötletnek találom ezt, bővebben kifejtve a következők miatt: Az ORFK és az OMSZ számára plusz munkát, RP szituációt teremt(het) RP-sebbé teszi a játékmenetet Elképesztő RP szituációkat, RP-s történéseket tudunk kreálni Támogatom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések