Chriss Létrehozva: Június 11, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 11, 2020 Sekt sytë e djallit - Albán maffia Szervezet története: A kínai Triádok, japán Yakuza, mexikói Cartell és olasz Cosa Nostra mellette újon alakuló mely szinte egész Európát behálózó szex és drogpiaccal rendelkezik, az Albán Maffia is az élre került. Európa szerte több tíz országban jelen van, hol elég nagy tevékenységet végezz a nyilvánosság tudta nélkül. Több száz kis vállalkozással és céggel rendelkezik, melyek naponta több százezer amerikai dollárt tesz tisztává. A prostitúció és kábítószer kereskedelmen kívül, bérgyilkossággal és csempészettel foglalkozik. Számtalan legáll szervben vannak beépített emberei. A tagok számát 80-100 ezerre becsülik, és mára már Amerika néhány államában is jelen van. Amerikában legfőbb szerepük a fejvadászat és az amerikai-mexikói hátáron való illegális átszöktetés és drogcsempészet. Az Albán Maffia több bűnszervezetből tevődik össze, köztük a legbefolyásosabb: „Sekt sytë e djallit” ami magyarul ennyit tesz: „A szekta, az ördög szemeivel”. Az Albán Maffiából a porta e nëntokës szervezet van jelen, tevékenységeit Los Santosból irányítják. A szervezetet egy DJALL nevezetű személy vezeti am az ördögöt jeleneti, a vezető jobb keze a SEKRETAR, mely a titkárt jelenti. A szervezet tagjait összefoglaló néven „USHTRI E ENGJËJVE”-nek azaz „Angyalok serege”-nek nevezik. Ezen belül három megnevezés szerepel, amik a következők: ushtar (katona), vdekur (halott), lumtur (megboldogult). E szervezet jelenleg csak Amerikában van jelen, mintegy 100 fővel. Egyes beszámolók alapján a legális részük egy észak Los Santosban megtalálható szórakozóhely, mely PORTA E NËNTOKËS (alvilág kapuja) névre hallgat. Egyes állitások szerint ez a hely mossa tisztára a maffia által termelt pénzt. Mivel a szórakozóhely kormányzati személy birtokában van, így a bíróság megtiltotta többszöri alkalommal is a házkutatási parancs kiállítását. Rangok: GJYQTARË – BÍRÁK (leader rész) DJALL – Leader SEKRETAR – Alleader USHTRI E ENGJËJVE – ANGYALOK SEREGE (tagok része) Lumtur – Megboldogult (halott rangon lévők a kik már 10+ alkalommal tették meg ezt) Vdekur – Halott (tagok akik életüket kockáztatták a szervezetért) Ushtar – Katona (beavatott tagok) Frakció célja: Legfőbb célom a frakcióval, hogy kiépítsek egy önállóan működő illegális szervet, mely jelentős szerepet tölt be. Ezt a szerveren úgy valósítanám meg, hogy a FK legáll része által több rendezvényt is tartanánk (koncertek, bulik, versenyek). Illegális részen az önállóságot úgy értem, hogy egy bandával sem tervezünk szövetséget kiépíteni, hanem egymagunk teremtjük meg az édent. Nehéz lesz, de édes gyümölcsöket fog teremni. Természetesen én egy szabálykövető frakció kiépítéset tervezek. Jól tudom, hogy jelenleg van 2 maffia is a szerveren, de volt olyan idő amikor egyszerre 3 is jelen volt (német-orosz-triád és orosz-triád-cartell) én úgy tartanám fairnek, hogy én is megkapom az esélyt, ha az adminisztrátorok is megkapták az esélyt harmadik félként. OOC: Sziasztok! Krisz vagyok 14 éves és Tatabányáról származom. Jelenleg a Herman Ottó általános iskola 8. osztályában tanulok. Általában gépezem egész nap ezáltal rengeteg az aktivitási időm. Hétvégén ritkán nem tudok lenni. Régebben sokat kosaraztam, kézilabdáztam, úsztam. Néha CSGO-val játszom esetleg zenét csinálok. Az RP-t azt márciusban kezdtem, de előtte sok RP-s videót néztem. Általában a szerveren ilyen reggel 6 óta fent vagyok este 8-ig kisebb nagyobb kihagyásokkal. IC: Argon Zakar vagyok! Albániában éltem sokáig egy szegény családban. Ahol elég hamar elkezdtem az illegálozást. Sajnos ez hatalmas kockáztatással járt, de csináltam és csináltam. Volt, hogy napokig csak drogoztam és ittam. Ez mind addig ment amíg a rendőrök nem kezdtek el nyomozni az én kis utcai bandám után. Egyik nap amikor nagy szállítmányt vittem akkor leszólítottak a rendőrök ezért menekülnöm kellet. Pár perc után megérkezett egy Maffia akikről még nem tudtam, hogy kik is azok. Miután segítettek kimenekíteni a rendőrök elől azonnal elmentünk Los Santosban ahol megismerkedtem velük. Pár nap múlva ez az üzenet jött: Mivel segítettünk neked mi lenne ha te segítenél nekünk? Elmentem hozzájuk majd rengeteget beszélgettünk és ez ment napokig. Annyira a bizalmukba férkőztem, hogy elmondtak mindent a maffiáról. Elmondták kik ők mik ők. Pár nap múlva lelőtték őket egy nagyobb akcióban. Előtte azt mondták ha most meghalnak nekem kell tovább vinnem a maffiát. Elért eredményeim a szerveren: Jelenleg a 30000percem van csak illegál frakcióban voltam ezen belül pedig a triádban és a cripsben. Sok autóm volt BMW 750től a Lamborghini huracan-ig, amelyeket mind eladtam. Jelenleg most csak az Illegáljaimra vagyok büszke. Adminsegéd vagyok és sok Adminnal vagyok jóban ezáltal tudom, hogy mit hogyan kell csinálni. Tapasztalataim leaderség terén: A Cripsben fő moderátor voltam és a legtöbb tag szerint jól vezettem a frakciót. Mivel sokat töltöttem illegális frakcióba ezért mindent tudok a bandáról és maffiáról, és véleményem szerint képes lennék vezetni egy maffiát. Amiért engem válaszatok: Mivel az elmúlt 30 ezer percemben Banda/Maffia RPztem ezért szerintem jól tudnák egy ilyen frakciót irányítani. Sok tapasztalatom van tudom mit, hogy kell és azt is, hogy mit nem kell. Mióta rpzek? Március óta, de én az elött sok RP-s videót néztem és sokak szerint jól is RPzek. Frakció leendő neve és kiket hoznék? Albán Maffia - Sekt sytë e djallit Egyenlőre csak én lennék, de folyamatosan bővülne a frakció. Skinek, leendő HQ: Legál rész: Interior: -Illegál rész: Interior: (Ide nem zárható interior szeretnék (piros)) (A lifthez kéne egy nem zárható interior ami felvisz a tetőre) (Ez lenne a maffia fő HQ-ja) (Mivel egy hotelről van szó ezért található benne egy lakó részleg, ez lenne a vezetőségé) (Lehetőség szerint ide egy nagy garázst kérnék) Ide kattintva megtekintetőek a skinek (fájlok) UCP: Igényelni Kívánt járművek: - 1 Maverick - 1 Limuzin - 2 DB BMW M5 E60 - 2 DB Mercedes G63 3 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pascual Mano Hozzászólva: Június 11, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 11, 2020 Nagyon jól összeraktad ezt a lapot. Remélem sikerülni fog. Támogatom. 2 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dias Turner Hozzászólva: Június 11, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 11, 2020 (módosított) Jól megirt és összeszedett pályázat lett, egy esélyt megérdemel. Pár hónapja ismerlek és szerintem képes lennél a vezetésére. Sok sikert! Támogatom! És mivel megszűnt 2 illegál fraki ami egyidőben működött (piru, orosz), így fair lenne az oroszok helyére berakni ezt a frakit (ugye a piru helyett Lost MC van) Edited Június 11, 2020 by Travis Andrews 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Cheng Juan Hozzászólva: Június 11, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 11, 2020 Jól összeraktad,Remélem sikerül. TÁMOGATOM 1 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Lucas Wayne//Nico Hozzászólva: Június 11, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 11, 2020 Nekem tetszik király lett egy próbát megérne TÁMOGATOM! 1 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jimmy Teller Hozzászólva: Június 11, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 11, 2020 Csak én tudom úgy, hogy nincsen jelenleg lehetőség illegális frakció pályázásra? 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dias Turner Hozzászólva: Június 11, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 11, 2020 35 perce, Jimmy Teller said: Csak én tudom úgy, hogy nincsen jelenleg lehetőség illegális frakció pályázásra? Valóban, de mivel nemrég megszűnt 2 illegál fraki (Piru és orosz maffia), piru helyett Lost MC lett, így az Orosz maffia helyett kaphat egy esélyt ez a fraki. Kár tagadni jól meg lett irva és gondolom elég sokat foglalkozott vele, egy esélyt megérdemel. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jimmy Teller Hozzászólva: Június 11, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 11, 2020 Ehhez kétség sem fér, elég jó lap, csak azt nem értem, hogy akkor miért nincs átjavítva a frakció pályázásokról szóló topic. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Június 12, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 12, 2020 Kedves Jelentkező ! A vezetőségnek nem nyerte el a lapjának tetszése, így elutasításra került. 3 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések