Fernando Létrehozva: Június 12, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 12, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? < Dominik Bodnár> Hány éves vagy? < 15 > Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? <A szerveren 5-6 órát és abbol a frakcióra tudnák szánni 5 órát > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Igen voltam más szerveren frakcióba illetve leader is voltam ORFK,MentőSzolgálat,Sullivan,Royal Vagos. > Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? < Mivel voltam már rendőr,szeretnék még több tapasztalatot szerezni rendőr-ként és az embereken segiteni a városba és illetve megvédeni az állományt és szolgálni a hazámat.> Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Igen> Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Sziasztok Dominik Bodnár vagyok Slovákiában élek 2 határ közt a magyar és az ukrán határ közt.15 Éves vagyok szeretem a hobbyaimat üzni foci illetve motorozás és ha van szabadidőm ez melelett akkor persze gépezésel és rp-vel töltöm.Nem régg kezdtem a szerver nagyon megtetszet igy többet tudok a karantén ideje allat gépezni illetve forditani időt a frakcióra.Naponta tudok lenni de mivel én a hobbyaimat üzöm és dolgozok is ez mellet igy csak 5-6 órát tudok szánni a szerverre de viszont nekem ez elég is. Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? < Nincsen. > Hány bannod van(képpel bizonyítva)? < Nincsen. > IC Rész Jelentkező neve: < Fernando Rodriguez > Jelentkező születési helye, ideje: < Las Venturas Medical Center 1992.06.12 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Laura Rodriguez > Jelentkező apjának neve: < Tibor Rodriguez > Előző munkahelye(i): <Autó szálittó illetve kamionsöfőr. > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen > Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) < Csapatmunka az elengedhetetlen ebbe a frakcióba,mert a rendőrségnek muszály csapatmunkába dolgozni mert ennek a frakciónak az a lényege.Igy úgy szinten az mentőszolgálatal és az allügyiosztályal. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Sziasztok Fernando Rodriguez vagyok dillimorben élek.Üzöm a hobbyaimat nap mint nap de mivel sajnos én elköltöztem San Fierróbol dillimoreba-igy egyedül élek egy kis családi házikomba.Ellátogatok héten ként kétszer háromszor a családomhoz illetve a kereszetfiamhoz.Ez mellet ügye kamionsöförködök.Illetve most nem régg fejeztem be a rendőrségi alosztály iskolámat diplómával együtt. > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bence. Hozzászólva: Június 12, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 12, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott ,hogy jelentkezését elutasítjuk. ((Saját megjegyzés: nem teljesítetted a zárójelben elvártakat, valamint megszegted a szabályzat egyik pontját.)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések