Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Osiel D Gonzalo admin jel. lap

Ajánlott bejegyzések

• Magamról: (10-15 mondat minimum) Itt pár mondatban taglald azt, hogy mit kell rólad tudnunk. Honnan jöttél, ki vagy, milyenek a tanulmányaid stb.

Szűcs Ádámnak hívnak 19 éves vagyok . Jelenleg érettségin vagyok és most a Bosch ba vagyok diák munkán. Hegesztő szakon végeztem. Szabadidőmben sokat foglalkozok foglalkozok a sportlövészettel és 7-8 évig úsztam is, most pedig az airsoftba is szeretnék belekezdeni. Suli után a honvédség felé szeretném venni az irányt vagy egy sajár vállalkozásba belekezdeni.

• Magamról a játékban: (5-10 mondat minimum) Itt a játékban elért eredményeidre vagyunk kíváncsiak. Milyen posztokat töltöttél be idáig frakciók életében.  Milyen IC dolgokkal büszkélkedhetsz a szerveren. Akár ezen, vagy másik szerveren.

Itt még nem sok midnent értem el de más szervereken már egy pár dolgot. seemta v3 on armyba voltam vagy 9 hónapig. V2 őn voltam admin segéd ahol admint is ajánlóttak csak fő adminnal összevesztem egy olyan szabály miatt ami csak íratlan. V2 őn voltam hónapokig maffia főleader, taxis, tűzoltóságba voltam, rendőrség, katonaság, tek es.

v3 on kb 60ezer v2 ön meg 80 ezer körül vannak a játszott perceim.

• Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!
  • Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!

nem voltam egyikben sem

• Szerinted mi egy adminisztrátor feladata?: Alaposan fejtsd ki.

A bajba jutott játékosok segítése szabálysértés esetén. 

• Aktivitási idő.

napi 4-5 óra

• Mi a véleményed a csapatmunkáról? Alaposan fejtsd ki.

A csapatmunka azért fontos hogy tudjunk segíteni a másiknak, segítsük egymás munkáját. Gyakorlaton sokat kellett csapatban dolgozni, mindenkinek ki volt osztva egy feladat és így sokkal gyorsabban végeztünk midennel és közben segítettünk a másiknak ha neki kérdése volt.

• Miért pont téged válasszunk?

Tapasztalt vagyok rp téren, több szerveren is voltam már adminsegéd, volt ahol admin is. 4-5 éve mta zok már.

• Miért jelentkeztél adminisztrátornak?

Segíteni azoknak a játékosoknak akik segítségre szorulnak, kiváncsi vagyok milyen itt a közösség.

• Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum)
  • Negatív tulajdonságok.: (4 minimum)

Segítőkész, terhelhető, aktív, tisztelettudó.

Gyorsan felkapom a vizet, szókimondó, káromkodó, 

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.