Frederico Di Stefano Létrehozva: Június 13, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 13, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? Martin Hány éves vagy? 14 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 3-4 órát vagyok fent általában frakcióra 2-3 Jelenlegi játszott perceid száma: 1859 (2 éve kezdtem egy másik szerveren nem rég jöttem) Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! http://imgur.com/a/AFscUr Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? Más szerveren taxis Miért ezt a frakciót választanád? Mindig érdekelt ez a szakma és ki akarom magam próbálni benne Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? nem de ha szükséges akkor megoldható Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Gyömrőn élek a szüleimmel és a testvéreimnek.Szeretek a szabadban lenni és a kutyákkal játszani.szeretek sportolni legjobban focit és a kézi labdát.továbbtanulni logisztikai és szállítmányozási ügyintézőként szeretnék. IC Rész Jelentkező neve: Payton Howarth Jelentkező születési helye, ideje: Los Santos 1989.02.17 Jelentkező anyjának leánykori neve: Sara Rodrigez Jelentkező apjának neve: James Howarth Előző munkahelye(i) olajszállító Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Minden ember más dologban jó,de ha ez össze adódik akkor lessz erős a csapat. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) A nevem Payton Howarth.Los santos-i kórházban születtem 1989.02.17.minden iskolámat itt végeztem többek közt az autószerelőit is.gyerekkoromba apukámmal szerelgettem itt szerettem meg ezt a hivatást.Sajnos nem sokáig mivel autóbalesetben meghalt és szegény körülmények között éltünk.végül elköltöztek egy másik városba mivel ott kaptam munkát.nem sokáig tartott mert vissza költöztem.azóta Los Santos-ba sikeresen elhelyezkettem egy olajvállalatnál. Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? Még gyűjtögetem Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Június 13, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 13, 2020 Kedves Jelentkező ! A vezetőségnek nem tetszett a lapja, ezért elutasításra került ! (Nincs TGF) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések