Thomas Raymond Létrehozva: Június 14, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 14, 2020 Panasztevő játékos IC neve: -Thomas Raymond- Panaszra tett játékos IC neve -Chris Clown 'Jake Clown'- Panasz oka: -MG-ből jött létre ez a dolog, Szóval ez meg sem történhetett volna! Mert ez ooc szóval 'discordon' beszéltük meg hova jöjjön mert mindig kérdezgetett hol vagy- hol vagy ?, És én mondtam ez és ez van, Aztán oda jött és én feleztem vele a pénzt, De mgből jött létre szóval ez meg sem történhetett volna! Több adminnal is beszéltem @Martinez @Bence És mindenki ugyan azt mondta! Szóval vagy vissza kaphatom a pénzem vagy jailt kap! Én vissza szeretném kapni a 250k-t minnél hamarabb.- Bizonyíték (videó, kép, log): -[2020-06-11 02:37:14] [Output] : [NextGaming] Clemens Saar átadott 512 000 dollárt neked. (Adó: $10 240) [2020-06-11 02:37:14] [Output] : ***Clemens Saar átad egy kis pénzt Thomas Raymond-nak/nek https://imgur.com/a/jHmISig- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Falcone Hozzászólva: Június 14, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 14, 2020 Sziasztok! Ezt a PK-t én fogom bírálni! Várom a felek hozzászólásait 24 órán belűl! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Thomas Raymond Hozzászólva: Június 14, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Június 14, 2020 (módosított) 7 órája , Falcone said: Sziasztok! Ezt a PK-t én fogom bírálni! Várom a felek hozzászólásait 24 órán belűl! Én azért írtam a pk-t hogy, vissza kapjam Jake clown-tól a pénzem a 250.000$-t! Clemes saar-nak semmi köze ehhez szóval ő neki nem lesz ebből baja! Edited Június 14, 2020 by Thomas Raymond Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Falcone Hozzászólva: Június 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 15, 2020 Mivel egyik vádolt fél sem élt a védekezés lehetőségével a bizonyítékot figyelembe véve a panaszt jogosnak ítélem. Chris Clown, Jack Clown amint fent lesztek a pénzt vissza kell adnotok. A PKt zárom/helyezem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések