Ralph Joe Létrehozva: Június 15, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 15, 2020 OOC: Kadlecz Norbertnek hívnak. Középiskolás 16 éves egyszerű srác vagyok . Autószerelőnek tanulok. Zala megyében Nagykanizsa mellet egy kis faluban lakom a családommal. Van egy kutyám és egy macskám rájuk minden nap szánok egy kis időt. Szabad időmben motorozok ,MTA-zok ,focizom . Már KB 2-3 éve játszom RP szervereken. Suli mellet is van időm bőven mert nem egy nehéz iskola. Szeretek társaságban lenni ,kirándulni . Motorozni is ritkán megyek egyedül. Szeretek szerelgetni ezért is választottam az autószerelő pályát. Ic önéletrajz: Ralph Joe a nevem (ha megkapom erre változtatom). 1997.06.10. Születem a Los Santosi Korházban. Elvégeztem az általánost utána le érettségiztem és ott hagytam a sulit nem folytattam . Leraktam a jogosítványt és olaj szállítóként dolgoztam és amint haza értem be pattantam kocsimba és jártam a várost éjjel-nappal. Amikor csak tudok vezetek. Édesanyám Jhonson Tifani édes apám Ralph Braien. Jó a tájékozódási képeségem. Könnyen megjegyzem az útvonalakat. A saját kocsimat én szoktam szerelni a kis garázsomban San Fieroban mert 20 évesen át költöztem oda . Már suli mellet is esténként mentünk autózni spanokkal. Frakció felépítésé: Próbaidős Sofőr Betanított Sofőr Sofőr Telephely vezető helyettes Telephely vezető Cég Vezető helyettes (Alleader) Cég Vezető (Leader) Céljaim a frakcióval: Egy jó RP közösség összehozása . Nem egy olyan frakció legyen amibe naponta új tag jön és minden nap ki is lép egy. Legyen elég tag a frakiba akik napi szinten aktívak. Merjenek az emberek taxit hívni ne kelljen olyat hirdetni ,hogy fuvar érdekel . Be szeretném vezetni a jelentéseket ,mert akkor könnyebb megszűrni az aktív és az inaktív tagokat. És igy elő léptetni lefokozni is könnyebb . Miért pont ezt a frakciót választanád? Mert már voltam más szerveren Taxis és ott is nagyon tetszett. Ott el is értem egy Telephely vezető rangot ahol már elég nagy felelőségem volt a fraki életében. Szerinted milyen szerepe van a taxinak a szerveren? A kezdőknek könnyebb legyen közlekedni . Illetve akinek ép nincs autója ne kelljen órákat gyalogolnia. Szerinted hogyan működhet jól a frakció a szerveren? Ha van elég frakciótag és van delelőt is aktív ember ,mert delelőt is játszanak azért elég szép számmal és akkor is sok embert látok csak úgy futni ,mert aki elvinné őket attól félnek ,hogy elrabolja meg sokan nem is segítenek. Miért téged válasszunk? Mert minden nap aktív vagyok van időm bőven a frakira. Mert márt voltam taxiba Telephely vezető egy inaktív leader mellet és az alleader is inaktív volt ezért szinte én irányítottam a frakit. Mások szerint van vezető késségem. Szeretek rendet és szabályt betartani és betartatni . Mert aktívan tartanám frakit. Voltál már más szerveren frakció tulajdonos/leader? Ha igen, hol, és milyen frakcióé? Mennyi ideig? Még nem de szerintem menni fog. UCP: https://imgur.com/WjO3JOx !!!Készítetté Joe Yang Köszi ,hogy elolvastad!!! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ralph Atkinson Hozzászólva: Június 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 15, 2020 Szerintem egy jól összeszedett pályázat.Én épp ezért Támogatom. 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dias Turner Hozzászólva: Június 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 15, 2020 Mint ahogy irtam az előzőhőz is ez egy kiváló lap! Sokkal többet foglalkoztak ezzel a lappal, mint a másik fk pályázat ami meg is nyerte... Joe teljes mértékben megérdemli ezt a frakciót képes lenne vezetni és sokkal összeszedetebb mint a másik pályázó. Én továbbra is támogatom! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jacob Hunter Hozzászólva: Június 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 15, 2020 A frakcióba nagyjából meg ismertelek és szerintem képes lennél el vezetni egy frakciót. TÁMOGATOM. 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matteo Lorenzo Hozzászólva: Június 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 15, 2020 Jó kis lap lett TÁMOGATOM 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Frenklin Torreto Hozzászólva: Június 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 15, 2020 Én ismerlek mert voltam veled frakcióban!!Szerintem is képes lennél eszt a frakit irányítani!TÁMOGATOM! 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Június 15, 2020 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Június 15, 2020 Elég jó lapot irtál,szerintem képes lennél erre a posztra.Támogatom 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Június 16, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 16, 2020 Kedves Jelentkező ! A vezetőségnek nem nyerte el a lapjának tetszése, így elutasításra került. Megjegyzés: Sok jail OOC stílusod nem lenne megfelelő egy leaderhez Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések