Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Joe Yang Taxitársaság (Veterán Lap)

Ralph Joe

Ajánlott bejegyzések

Pajzs, Jel, Megjegyzés, Taxi, Taxi Felirat, Információk

OOC: 

Kadlecz Norbertnek hívnak. Középiskolás 16 éves egyszerű srác vagyok . Autószerelőnek tanulok. 

Zala megyében Nagykanizsa mellet egy kis faluban lakom a családommal. 

Van egy kutyám és egy macskám rájuk minden nap szánok egy kis időt. 

Szabad időmben motorozok ,MTA-zok ,focizom . Már KB 2-3 éve játszom RP szervereken. 

Suli mellet is van időm bőven mert nem egy nehéz iskola. 

Szeretek társaságban lenni ,kirándulni . Motorozni is ritkán megyek egyedül. 

Szeretek szerelgetni ezért is választottam az autószerelő pályát. 

Ic önéletrajz: 

Ralph Joe a nevem (ha megkapom erre változtatom). 1997.06.10. Születem a Los Santosi Korházban. Elvégeztem az általánost utána  le érettségiztem és ott hagytam a sulit nem folytattam .  Leraktam a jogosítványt és olaj szállítóként dolgoztam és amint haza értem be pattantam kocsimba és jártam a várost éjjel-nappal. Amikor csak tudok vezetek. Édesanyám Jhonson Tifani édes apám Ralph Braien. Jó a tájékozódási képeségem. Könnyen megjegyzem az útvonalakat. A saját kocsimat én szoktam szerelni a kis garázsomban San Fieroban mert 20 évesen át költöztem oda . Már  suli mellet is esténként mentünk autózni spanokkal 

Frakció felépítésé: 

Elit Inter.5 (1) másolata

Próbaidős Sofőr 

Betanított Sofőr 

Sofőr 

Telephely vezető helyettes 

Telephely vezető 

Cég Vezető helyettes (Alleader) 

Cég Vezető (Leader) 

Céljaim a frakcióval: 

articleimg-1

Egy jó RP közösség összehozása . Nem egy olyan frakció legyen amibe naponta új tag jön és minden nap ki is lép egy. Legyen elég tag a frakiba akik napi szinten aktívak. Merjenek az emberek taxit hívni ne kelljen olyat hirdetni ,hogy fuvar érdekel . Be szeretném vezetni a jelentéseket ,mert akkor könnyebb megszűrni az aktív és az inaktív tagokat. És igy elő léptetni lefokozni is könnyebb . 

Miért pont ezt a frakciót választanád? 

Mert már voltam más szerveren Taxis és ott is nagyon tetszett. Ott el is értem egy  

Telephely vezető rangot ahol már elég nagy felelőségem volt a fraki életében. 

Szerinted milyen szerepe van a taxinak a szerveren?  

A kezdőknek könnyebb legyen közlekedni . 

Illetve akinek ép nincs autója ne kelljen órákat gyalogolnia.  

Szerinted hogyan működhet jól a frakció a szerveren? 

Ha van elég frakciótag és van delelőt is aktív ember ,mert delelőt is játszanak azért elég szép számmal és akkor is sok embert látok csak úgy futni ,mert aki elvinné őket attól félnek ,hogy elrabolja meg sokan nem is segítenek. 

Miért téged válasszunk? 

Mert minden nap aktív vagyok van időm bőven a frakira. 

Mert márt voltam taxiba Telephely vezető egy inaktív leader mellet és az alleader is inaktív volt ezért szinte én irányítottam a  frakit. 

Mások szerint van vezető késségem.  

Szeretek rendet és szabályt betartani és betartatni . 

Mert aktívan tartanám frakit. 

Voltál már más szerveren frakció tulajdonos/leader? Ha igen, hol, és milyen frakcióé? Mennyi ideig? 

Még nem de szerintem menni fog. 

UCP: 

https://imgur.com/WjO3JOx 

!!!Készítetté Joe Yang Köszi ,hogy elolvastad!!!

•                                                                                                       LeoPro rakéta nyuszi matrica matrica (2,6 "x 4", fekete)
  • Köszi 1

Mint ahogy irtam az előzőhőz is ez egy kiváló lap! Sokkal többet foglalkoztak ezzel a lappal, mint a másik fk pályázat ami meg is nyerte... Joe teljes mértékben megérdemli ezt a frakciót  képes lenne vezetni és sokkal összeszedetebb mint a másik pályázó.

Én továbbra is támogatom!

• Köszi 1

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.