Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Bryan Skyhen jelentkezési lapja

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?

Simon Norbert

Hány éves vagy?

16 

Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 

Napi 3-4 óra meglenne, ezt mind a frakcióra tudnám szánni.

Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?

Más szervereken voltam, rengeteg frakcióban részt vettem más szerveren. Ezeket elmesélem ts3-on ha lehet. 

Miért ezt a frakciót választanád?

Voltam már más szerveren Taxitársaságnál és nagyon megfogott, valamint már úgy érzem tapasztalt vagyok és egyszerűen szeretem ezt csinálni. 

Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?

Igen 

Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )

Norbi-nak hívnak, 16 éves vagyok. Kis faluban élek, középsuliba járok mezőgazdasági szakon. 3 éve rp-zek mta rp szervereken. Hobbiaim nincsenek, számítógép amit űzök ezekben az időkben. Megértő, türelmes vagyok. Nem igazán örülök annak ha valaki leszól egy hibám miatt amit elsőnek követtem el és nem tudtam róla, emellett elfogadom a leszólást ha ténylegesen negatív dolgot teszek, rossz példát mutatok. Szeretek segítőkész megértő csapatban dolgozni, valamint én is úgy gondolom rendes vagyok és próbálok mindent megtenni az édekében, hogy semmiféle panasz ne érkezzen rám, valamint szeretek segíteni másoknak ahogy csak tudok. Nem tudok sokmindent, remélem majd megismernek a többiek is pozitív oldalon.

IC Rész

Jelentkező neve:

Bryan Skyhen 

Jelentkező születési helye, ideje:

1986.04.27  Los Colinas

Jelentkező anyjának leánykori neve:

Jessica Cortez

Jelentkező apjának neve:

Bryan Orlando 

Előző munkahelye(i):

Járműszállító

Rendelkezel jogosítvánnyal?

Igen B kategóriájú jogosítványom van.

Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)

Ez egy nagyon fontos alap pillér amit egy csapatban tökéletesen működtetni kell, valamint ettől is függ, hogy hogyan megy a munka. Egy kész, összefogó csapattal eredményes dolgokat lehet elérni, valamint többségben az erő.  

Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)

Bryan Skyhen vagyok. 35. életévem élem Los santos városában.

Édesapám és édesanyám már nincs velem, egyedül élő vagyok.

Édesapám mindvégig csak vezetett, vezetni tanított engem, ezáltal ez lett az életem, ebből keresem a kenyerem.

Kiváló ember lennék, mivel ez az életem és ebben nőttem és ebben halok.

Rutinom megvan, elszántságom határtalan, valamint hallgatok a jó tanácsokra és parancsra teljesítek és igyekszem a maximumot nyújtani.

Általános iskolai végzettségem van, valamint egy jogosítványt tettem le az életben, nem vagyok valami sikeres de mindg küzdöttem és kitartottam.

• 11 months later...
  • Engi locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.