Cheng Juan Létrehozva: Június 16, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 16, 2020 Panasztevő játékos IC neve: Cheng Juan Panaszra tett játékos IC neve: Jason Michaels Panasz oka: Töltényt ajánlottam fel neki, amiből a végén rablás lett. rá fogtam a fegyvert és RP-vel kérdeztem hogy hol található a nála lévő colt?! válaszolt is hogy a zsebébe, utána kivettem rp-vel majd előrántja és elkezd lőni, majd miután kifogyott a tőlénye basball ütővel támadott nekem és animba vert. Majd kilépett. Bizonyíték (videó, kép, log): ((https://pastebin.com/rPA7Gai9)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bence. Hozzászólva: Június 17, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 17, 2020 Sziasztok! A PK-t én fogom bírálni. Várom Jason Michaels válaszát 24 órán belül! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bence. Hozzászólva: Június 20, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 20, 2020 (módosított) Mivel nem érkezett semmi válasz Jason Michaels-től, így a bizonyítékot áttekintve arra a döntésre jutottam, hogy az RP közben szabályt sértett. Ennek következtében Jason Michaels 90 pert adminjailt fog kapni PG indokkal. Z/h. Edited Június 20, 2020 by Bence. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések