Jump to content

Marcus Dylan Panaszkönyve Nagy Brendon-ra.

Thomas Venturas/joker

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

Panasztevő játékos IC neve:

-Marcus Dylan-

Panaszra tett játékos IC neve

-Nagy Brendon-

Panasz oka:

- Nos hol is kezdjem. Haverommal amelyen a képen is látható,ki akartuk rabolni Nagy Brendon-t. És hát ő ki lépett amelyről van képem. Aztán fel mentünk TS re hozzá hogy vissza jön-e mert ez RP alóli kilépés. Vissza jött minden szuper volt. Asztán Én és a haverom végig akartuk ic nézni azt hogy Nagy Brendon ic szenved,asztán  ismételten ki lépett. Szóltunk neki jön-e vissza mondta nem. Remek be is telt elsőnek a pohár. Ezt még el néztem hogy erre nem írok PK-t. Aztán én és a leaderem mentünk Töltényt venni STB STB.. És haverom rám irt egy ilyennel hogy Brendont ezt üzeni nekem PM-ben.    -

Bizonyíték (videó, kép, log):

- https://imgur.com/a/kaHSoT1 -

•  

Szoval mikor kiraboltatok akkor elsőnek leléptem mert ki dobott az MTA és utánna ugy vissza jöttem és másodjára meg azért léptem le mert ha jól emlékszem akkor hajnali kettő volt és mennem kellet aludni. A második mikor azt üzentem az meg hogy honnan tudtátok hogy lőtéren vagyok és oknékül öltetek meg mikor AFK-oltam, és ez egy kcsit felidegesitett és ugye ezt üzentem Nico-n keresztül. A másik hogy nem tudom hogy honnan tudtátok hogy hol vagyok

• Haha 1

4 órája , NagyBrendon said:

Szoval mikor kiraboltatok akkor elsőnek leléptem mert ki dobott az MTA és utánna ugy vissza jöttem és másodjára meg azért léptem le mert ha jól emlékszem akkor hajnali kettő volt és mennem kellet aludni. A második mikor azt üzentem az meg hogy honnan tudtátok hogy lőtéren vagyok és oknékül öltetek meg mikor AFK-oltam, és ez egy kcsit felidegesitett és ugye ezt üzentem Nico-n keresztül. A másik hogy nem tudom hogy honnan tudtátok hogy hol vagyok

Nos. Első sorban is ha ki dobott volna a játkék akkor timedoutot vagy mit irt volna ki nem azt hogy kiléptél. Illetve az ölésnél még mindig üzletelni voltunk lőszerek terén.

13 órája , Rocky said:

@Thomas Venturas/joker Szóval miközben a Brendon a lőtéren volt, ti meg bementettek lőszert venni (Nincs lőszeres/fegyveres NPC) majd megláttátok Brendont láttátok, hogy zsaru és le lőttétek?

Martinezzel voltunk lőszert venni. Szerelőtelepnél. Az ölésről nem tudok semmit. 

On 2020. 06. 22. at 10:05, Rocky said:

@Thomas Venturas/joker Azt állítod, hogy nem tudsz semmit az ölésről?

Akkor ezt meg tudod magyarázni?

https://prnt.sc/t3ovb8

Hát nem 1x lett már meg ölve. hanem 100x És igen arról videó/log kellene,hogy oda *álltam* és meg öltem.

• Rocky locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.