Jump to content

PK

Matteo Gonzalo

Ajánlott bejegyzések

Panasztevő játékos IC neve:

-Jonathan Ballesteros-

Panaszra tett játékos IC neve

-Cheng Juan, Lucas Wayne-

Panasz oka:

-forgalmas helyen való rablás-

Bizonyíték (videó, kép, log):

-Olajasnal történt az egész, majd boxoltunk es animba estem, ok ugy dontottek hogy kirabolnak, nem volt fennt admin,igy en nem is valaszoltam nekik /do-ra, Majd bence betett AJ-BE azzal az indokkal hogy keressem fel,majd oda teleportalt engem chengékhez majd folytatodott a rablas, (ez tegnap tortent)  Ma beszeltem Lucasal, mivel nem volt bizonyitekom igy szoltam neki hogy igy-e tortent mind ez.-

[2020-06-18 11:35:22] [Output] : [OOC]Jonathan Ballesteros: (( es a masik gyerek rabolt ott olajasnal engem ugye? ))

[2020-06-18 11:35:47] [Output] : [OOC]Lucas Wayne: (( Igen de én senkitől sem vettem el semmit csak Jack-et motoztam meg ))

itt van a bizonyitek, (bence szerintem ezt nem mondtak neked es ezert folytatad velem az rp-t)

Halihó!

na először is ez az egész úgy történt hogy  olajosnál voltunk, már nem tudom milyen indokkal mert tegnap előtt volt. valamit bizniszelní akartunk, majd ősze  kaptunk valamin. el akartunk menni majd baseball ütővel elkezdte csapkodni a kocsit. Mi kiszáltunk és megvertük. majd mikor animba esett nyílván ''rabolni'' akartuk  meg is kérdeztük hogy ''hol található a 19.999$ de nem válaszolt és meghalt. Majd rp folytatásra be lett rakva. Azt hiszem Bence rakta be. és miútán folytathattuk az rp-t elvittük egy nem forgalmas helyre blueberry-be és ott történt a rablás. A helyszínen voltunk személy szerint: Han Lue, Lucas Wayne ,Jonatan Balessteros, és én.

• Rocky locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.