Matteo Gonzalo Létrehozva: Június 18, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 18, 2020 Panasztevő játékos IC neve: -Jonathan Ballesteros- Panaszra tett játékos IC neve -Cheng Juan, Lucas Wayne- Panasz oka: -forgalmas helyen való rablás- Bizonyíték (videó, kép, log): -Olajasnal történt az egész, majd boxoltunk es animba estem, ok ugy dontottek hogy kirabolnak, nem volt fennt admin,igy en nem is valaszoltam nekik /do-ra, Majd bence betett AJ-BE azzal az indokkal hogy keressem fel,majd oda teleportalt engem chengékhez majd folytatodott a rablas, (ez tegnap tortent) Ma beszeltem Lucasal, mivel nem volt bizonyitekom igy szoltam neki hogy igy-e tortent mind ez.- [2020-06-18 11:35:22] [Output] : [OOC]Jonathan Ballesteros: (( es a masik gyerek rabolt ott olajasnal engem ugye? )) [2020-06-18 11:35:47] [Output] : [OOC]Lucas Wayne: (( Igen de én senkitől sem vettem el semmit csak Jack-et motoztam meg )) itt van a bizonyitek, (bence szerintem ezt nem mondtak neked es ezert folytatad velem az rp-t) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rocky Hozzászólva: Június 18, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 18, 2020 Hello! Én fogom bírálni a PK-T. Várom Cheng Juan, Lucas Waynek a válaszát 24 órán belül! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Lucas Wayne//Nico Hozzászólva: Június 18, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 18, 2020 Hali. Nekem annyi volt a dolgom a rablásnál hogy egy táskát nyitottam ki RP-vel. Én amit úgymond kivettem a táskából az egy soti cső volt amit átadtam Cheng-nek. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rocky Hozzászólva: Június 18, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 18, 2020 Van erről esetleg bizonyíték Lucas? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Lucas Wayne//Nico Hozzászólva: Június 19, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 19, 2020 Ha segítesz hogy elküldjem a logot akkor van. Hol tudom vissza nézni? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
JeffryGray Hozzászólva: Június 19, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 19, 2020 (módosított) @Lucas Wayne//Nico MTA ra jobbklikk, fajhoz tartozó mappa, azon belul MTA, logs és lesz egy olyan h cosnole lóg, azt másold be pastebin.comra és linkeld be a linket Edited Június 19, 2020 by JeffryGray Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Cheng Juan Hozzászólva: Június 19, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 19, 2020 Halihó! na először is ez az egész úgy történt hogy olajosnál voltunk, már nem tudom milyen indokkal mert tegnap előtt volt. valamit bizniszelní akartunk, majd ősze kaptunk valamin. el akartunk menni majd baseball ütővel elkezdte csapkodni a kocsit. Mi kiszáltunk és megvertük. majd mikor animba esett nyílván ''rabolni'' akartuk meg is kérdeztük hogy ''hol található a 19.999$ de nem válaszolt és meghalt. Majd rp folytatásra be lett rakva. Azt hiszem Bence rakta be. és miútán folytathattuk az rp-t elvittük egy nem forgalmas helyre blueberry-be és ott történt a rablás. A helyszínen voltunk személy szerint: Han Lue, Lucas Wayne ,Jonatan Balessteros, és én. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Lucas Wayne//Nico Hozzászólva: Június 19, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 19, 2020 Azt értem @JeffryGray csak ott az az napi dolgok vannak pl.: a mai nap így utólag nem tudom vissza keresni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matteo Gonzalo Hozzászólva: Június 19, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Június 19, 2020 @Michael Weyron igen minden igy történt,csak en itt az olajasra emelnem a hangsulyt,mivel az forgalmas helynek minosul. Igy amikor AJbe tettek akkor az adminnak szerintem elfelejtettetek elmondani hogy mi forgalmashelyen voltunk, es ott nem lehet rabolni!! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Cheng Juan Hozzászólva: Június 20, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 20, 2020 @Jonathan Ballesteros igen valóban. Viszont velem sem egyszer fordult ez elő hogy eléggé ''forgalmas'' helyen raboltak ki. és ugyan ez volt csak akkor én voltam animban. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matteo Gonzalo Hozzászólva: Június 20, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Június 20, 2020 @Michael Weyron igen, de szabaly az szabaly, igy kiraboltatok engem forgalmas helyen,igy a tetteteket majd @Rocky fogja elitelini hogy szankcionalva lesztek,majd vissza e adjatok amiket elvettetek. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rocky Hozzászólva: Június 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 21, 2020 Elsőnek az olajszállítónál raboltátok ki, kik voltak azok az emberek akik részt vettek az olajosnál történő rablásban? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matteo Gonzalo Hozzászólva: Június 21, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Június 21, 2020 @Michael Weyron vagy is Cheng Juan es@Lucas Wayne//Nico Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rocky Hozzászólva: Június 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 21, 2020 (módosított) Szóval Idáig Cheng Juan 60 Perc Forgalmas helyen való rablás Lucas Wayne 60 Perc Forgalmas helyen való rablás H/Z Edited Június 21, 2020 by Rocky 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések