Martin Grand Létrehozva: Június 19, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 19, 2020 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? < Pokornity Martin > Hány éves vagy? < 17 éves vagyok. > Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? < 5 órát tudnák szánni a frakcióra. > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Igen voltam,ezen a szerveren csak nagyon régen. > Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? < Mert szeretem az akciót és szeretném megelőzni a büntényeket. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Igen rendelkezek vele. > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Szabadkán születtem 2003-ban,elég szép város, de itt nem ez a lényeg hehe.Közgazdasági szakra járok, mint közgazdasági technikus, jeles tanuló vagyok.Szeretem a labdarúgást és a kosárlabdát, régen focira is jártam, de a suli miatt ott kellett hagynom.4 éve RP-zek külömböző MTA szervereken.Matematika a kedvenc tantárgyam mivel szeretek számolni. > Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? < https://www.dodaj.rs/image/LGtTWd > Hány bannod van(képpel bizonyítva)? < https://www.dodaj.rs/image/LGtTWd > IC Rész Jelentkező neve: < Martin Grand > Jelentkező születési helye, ideje: < Los Santos.2/2/1988 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Jessica Blue > Jelentkező apjának neve: < Jack Grand > Előző munkahelye(i): < Úttísztitó > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen > Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) < Nagyon jól tudok csapatban dolgozni.Ha jó a csapat minden akadályt legyőzünk.Tisztelem a több munkaévvel rendelkező csapat társakat. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Los Santosban születtem 1988-ban.Amerikai állampolgár vagyok.180 cm magas és 80kg súlyú vagyok.Barna szemű és barna hajú fiatalember vagyok.Van egy befejezett közgazdasági egyetemem és középiskolám.Van egy rendőrségi akadémiám befejezve, jeles.Szeretem a kosárlabdát és nagyon aktív vagyok, gyorsan futok és úszok.Hátrányaim a gyorsírás, de majd remélem belejövök.Angolul és Oroszul folyékonyan beszélek.Jól bánok a fegyverekkel.Jól tudok járművet vezetni. > Edited Június 19, 2020 by Martin Grand Edited. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Steven Hozzászólva: Június 22, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 22, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezését elfogadjuk. ((Megjegyzés: Várunk Teamspeak meghallgatásra az alábbi időpontok valamelyikén: 2020.06.24 16.00 vagy 2020.06.25 16.00.)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések