Pascual Mano Létrehozva: Június 20, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 20, 2020 (módosított) BroLi//Mayson William jelentkezése Adminisztrátornak -Magamról- Sziasztok! Roland vagyok, jelenleg a 12. életévemet töltöttem. Romániában élek, azon belül Erdélyben, egy kis faluban. Hobbim a sport, azon belül is a foci. Emellett, még klarinéton is tanulok, jelenleg másodéves vagyok, jövő évben végzek. Szeretnék egy zenekar tagja lenni, de majd meglátjuk, mit hoz a sors. Sok versenyre járok, ahol általában kitűnő eredményt érek el. Van egy húgom, aki 1 éves. Szeretem az állatokat és imádok utazni. A barátaimmal szoros a kapcsolatom, minden bajom, problémám meg tudom velük beszélni. Játszottam GTA V RP-vel, de az annyira nem tudott lenyűgözni, mint az MTA. Január 15-én, 15.00 órakor, rátaláltam a NextGamingRP szerverére. Azonnal függővé váltam. Szorgosan dolgoztam, mint egy hangya és farmoltam a pénzt, növeltem a GDP-t :). Szereztem nagyon sok barátot, és az a megtiszteltetés is ért, hogy segíthettem a játékosokat adminként. -Magamról IG- Mayson William vagyok a játékban. Rengeteg frakciót kipróbáltam már: voltam az OMSZ köreiben, nem túl sok ideig, mivel számomra kissé unalmas volt, nem voltak “szerencsére” hívások. Ezután, a haverokkal RP-zgettem, majd láttam egy olyan GOV-ot, hogy az ORFK tagfelvételt hirdet. Nem haboztam, vettem a bátorságom nekivágtam a jelentkezésnek, hátha elnyerem a vezetőség tetszését, alkalmasnak látnak a feladat betöltésére. Örömömre, végül sikerült. Nagyon tetszett, de egy hónap után ismét ki akartam magamat próbálni egy másik szerepben. Ez az első RP szerverem, így ki kellett tapasztalnom, hogy melyik RP stílus nekem a legkézenfekvőbb és a legjobb. Később visszakívánkoztam a rendvédelemhez, mivel minden barátom ott volt, és folyton mesélték az élményeiket, én pedig rosszul éreztem magam, hogy nem élhetem át velük közösen ezeket. Visszamentem, majd a frakció sorsa az újraszervezés lett. Ekkor létrejött a Bratva, az orosz maffia RP-t játszó frakció, ahová persze jelentkeztem, mert a frakció alleadere régi ORFK vezetője volt, akivel elég jóban voltam. RP-zgettem, de nem tetszett nekem a frakció. Majd bementem a Triád köreibe. Egyből megtetszett. Sokat RP-ztünk. Később átmentem a Crips frakcióba, amelynek jelenleg is a tagja vagyok. Rendelkezem 1,8 millió dollárral, nagyon, de nagyon sok illegállal, és pár autóval. :D. Ez a szorgos hangya-életvitelemnek köszönhető, nem pedig a jó üzleti érzékemnek :’) -Adminjailek, bannok- Volt pár adminjailben részem, amiket nagyrészt meg is bántam. Bant még nem kaptam, de nem is szeretnék. UCP Link-https://imgur.com/a/gOlCzai -Adminisztrátor feladata- A játékosok mindennapi játékbeli élményének a javítása a szerverszabályzat keretein belül. Törekvés a zökkenőmentes játékra és a szabályok betartatásra, igazságtételre, a szerver esetleges hibái, vagy nonrp következte problémák orvoslása, megoldása. Játékosok figyelése, avagy reconolása, panaszok elbírálása, kérdések megválaszolása, bug esetén, fixelés, RTC-zés. NONRP esetén, dolgok elmagyarázása, szankció osztása. Játékosok segítése. -Aktivitási idő- 1 nap, 3-6, akár 8-10 óra is. -Mi a véleményem a csapatmunkáról?- A csapatmunka, számomra a munkát végző személyek összedolgozása, amelynek gyümölcseként a hatékonyság és a gyorsaság növelhető, valamint jobb közérzetkeltéssel is rendelkező munkaforma. A jó együttműködés sokkal jobb, hatékonyabb, gyorsabb és akár precízebb munkát eredményez. Egy csapatban nagyon fontos a tisztelet, a kommunikáció. -Miért pont téged válasszunk?- Tisztában vagyok a szabályokkal. Ahogy említettem, szerencsém volt már kipróbálni magam ebben a pozícióban, azonban hibákat követtem el, meg lettem fosztva ettől az érdemtől. Azóta nagyon sokat gondolkodtam. Beláttam a hibáim, és tanultam belőlük. Megváltoztam. Szeretek ismét a játékosoknak segíteni, a rengeteg PM nem tud terhelni, mert az örömömet lelem benne, a segítségnyújtásban. Dutyperc sem lenne most már akadály, befejezem a rengeteg IC-t, és az Admindutyra fogok koncentrálni. Komolyabban veszem mostmár és körültekintőbben a feladatomat. Igenis mostmár teljesen alkalmas vagyok a posztra, és ezt szeretném bebizonyítani. ,,Akkor vesszük észre, hogy mennyire is volt fontos valami, amikor már az megszűnik” -Miért jelentkeznél Adminisztrátornak?- Megszeretném mutatni, hogy igenis alkalmas vagyok a pozíció betöltésére. El szeretnék a lehetséges legnagyobb adminposztra jutni, és az egyik legkomolyabb, legfigyelmesebb, legfelelősségteljesebb adminná válni. -Pozitív, negatív tulajdonságok- <Pozitív> Okos Gyors gépelő Korrekt konfliktuskezelő Helyzetfüggően komoly Tanulékony Barátságos Előítélettől mentes <Negatív> Hirtelenharagú Néha hamar fel tudom magam húzni a legkisebb dolgokon is Makacs (néha) Ezen a tulajdonságaim lebírkózásán már dolgozom Edited Június 20, 2020 by Mayson William 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
KrisT Hozzászólva: Június 20, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 20, 2020 Az valóban igaz, hogy elkanászodostál, elindultál egy rossz irányba. Eléggé elvitted magad. Azonban én ismerlek, tudom, hogy könnyen tanulsz. Vállaltam, hogy segíteni foglak és nevelni a kezdetekben, azonban ez nem igazán tudott teljesen megvalósulni a vizsgaidőszakom miatt. Rövid idő alatt rengeteg mindent meg tudsz tanulni, ugyanazt a hibát a figyelmeztetésem után soha nem követted el. Neked ez az első RP szervered, ebből indulok ki. Na és persze abból, hogy én is követettem el hibákat, amikor kezdő voltam. A hibáiból tanul az ember. Idéznék egy híres mondatot egy híres könyvből: „Az vesse rá az első követ, aki bűntelen közületek!” Júliustól teljes figyelemmel tudlak kísérni majd, ha felvételt nyersz. Fiatal vagy, tanulékony és motivált. Az egyik legjobb kombó. Teljes mértékben támogatom! 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
JeffryGray Hozzászólva: Június 20, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 20, 2020 @Kristmellé állok, voltam veled már egy frakcióban, tudom mire vagy képes, igaz a szerverről bannoltak, de én így is teljes mértékben támogatlak 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Elias Konsta Hozzászólva: Június 20, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 20, 2020 Szerintem az emberek a hibáiból tanul, hibák nélkül nem léteznénk. Szerintem megérdemelnél még 1 esélyt. Támogatom 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matteo Lorenzo Hozzászólva: Június 20, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 20, 2020 Szerintem is megérdemel még 1 esélyt. Támogatom! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Június 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 21, 2020 Kedves Jelentkező ! A vezetőségnek nem tetszett az ön lapja, ezért elutasításra került ! Megjegyzés: Mivel nem te adtad le, hanem elrontottad, ezért a lehetőség elszállt. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések