Jump to content

Frederick Bruce Jelentkezési Lapja az ORFK-ba.

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ Mi a neved? < Zalán > Hány éves vagy? < 13 vagyok > Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? < A frakcióra 4 órát tudnék általában szánni > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Más szerveren voltam már rendőr leader csak az a szerver le ált és kerestem egy jó szervert ahol tudom folytatni a rendőri pálya futást > Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? <Voltam már sokszor rendvédelmis rossz szervereken és most egy olyan szerver ami testzik azon szeretnék rendőr lenni > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Igen mikrofonal is meg  TeamSpeak3 is. > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) <Pestmegyében élek vác mellet egy kis faluban.Vízilabdázom a váci csapatban.A hobbim a fotozás meg a biciklizés> Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? <https://www.dodaj.rs/image/104960517-725026561402208-4862660797899156092-n.LG6rEx > Hány bannod van(képpel bizonyítva)? < https://www.dodaj.rs/image/104960517-725026561402208-4862660797899156092-n.LG6rEx > IC Rész Jelentkező neve: < Frederick Bruce > Jelentkező születési helye, ideje: < Los Santosi Korház 1975.04.05 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Szerencsés Ildikó > Jelentkező apjának neve: < Frederick Robert > Előző munkahelye(i): < Taxi sofőr (másik városban) rendőr (másik városban) Tűzoltó (másik városban) > Rendelkezel jogosítvánnyal? <igen > Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) < a Csapatmunka egy olyan dolgok amikor egy csapat össze tartó nem szidja egymást támogatják egymást ilyen egy jó csapatmunka. > Önéletrajz (10-15 mondat legyen) < Én egy férfi vagyok.Álomom hogy egy rendes rendőr csapatban legyen munka helyem van 1 lányom és egy fiam.Feleségem meg halt már 5 éve. A gyerekek a nagy lány 19 éves a fiam meg most tölti a 18 -at. Szeretek számitó gépes játékokal játszani de a munka fontosabb. >

• Steven locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.