JeffryGray Létrehozva: Június 21, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 21, 2020 IC/InGame neved: < Jeffry Gray > A ban időpontja: < 2020.06.13> A ban oka: < Nonrp-k sorozata! DM+PG [NINCS UB] > A ban időtartama: < 2035. 05.13> Admin neve, aki bannolt: < @Steven > Miért szeretnéd az unbant? < Nagyon megbantam az egészet amit csináltam, szeretnék újra a szerveren játszani. Elnézést kérek mindenkitől, akivel a bannom előtti napokon valami összetűzésem volt> Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Falcone Hozzászólva: Június 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 21, 2020 Nem Támogatom, hogy unbant kapj a bannod utáni viselkedésed miatt gondolok itt arra amit tsen írtál nekem az bőven kimeríti az admin szidást. (ha jól emlékszem te voltál de ha hazaérek vissza nézem.) Legalább még egy hét pihenőt adnék neked, hogy át tudd értékelni a súlyosságát annak amit tettél. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
JeffryGray Hozzászólva: Június 21, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Június 21, 2020 (módosított) Nem kell visszanezned, bevallom én voltam de az ts, nem a játék Edited Június 21, 2020 by JeffryGray Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Falcone Hozzászólva: Június 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 21, 2020 1 perce, JeffryGray said: Nem kell visszanezned, bevallom én voltam de az ts, nem a játék Teljesen mindegy, hogy Team Speaken vagy a szerveren történt a tetted súlyosságán és a következményeken nem változtat, hiszen máshol nem is tudtál volna szídni engem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
JeffryGray Hozzászólva: Június 21, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Június 21, 2020 Te meg figyelmeztetést fogsz kapni fórumon, más ub kérelemhez ne szólj hozzá, nem a te dolgod Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Falcone Hozzászólva: Június 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 21, 2020 (módosított) 1 perce, JeffryGray said: Te meg figyelmeztetést fogsz kapni fórumon, más ub kérelemhez ne szólj hozzá, nem a te dolgod Képzeld el, hogy van közöm hozzá hiszen én kértem meg Stevent, hogy bannoljon téged admin chaten és mivel adminisztrátor vagyok jogom van hozzászólni. Edited Június 21, 2020 by Falcone Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
JeffryGray Hozzászólva: Június 21, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Június 21, 2020 Szerveren nem szidta admint ts nek semmi köze a gamehoz Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Falcone Hozzászólva: Június 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 21, 2020 3 perce, JeffryGray said: Szerveren nem szidta admint ts nek semmi köze a gamehoz Tökmindegy, hogy ooc szídsz a játékban vagy azon kívül más platformon ami szintén oocnak minősül de látom nem bántad azt te meg annyira. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
JeffryGray Hozzászólva: Június 21, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Június 21, 2020 Nem, nem mindegy! Teljesen 2 külön dolog Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Falcone Hozzászólva: Június 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 21, 2020 Just now, JeffryGray said: Nem, nem mindegy! Teljesen 2 külön dolog Mivel én döntöttem úgy, hogy bannoljanak csak Steven osztotta ki ezért veszem a bátorságot és úgy döntök, hogy ezt az unbant most nem fogod meg kapni majd ha tényleg meg bántad és tényleg ismered és hajlandó vagy betartani a szabályzatot írj egy új unban kérelmet. Zárom/helyezem. 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések