Jump to content

Jeffry Gray ub kérelem - Steven

JeffryGray

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

IC/InGame neved:

< Jeffry Gray >

A ban időpontja:

< 2020.06.13>

A ban oka:

< Nonrp-k sorozata! DM+PG [NINCS UB] >

A ban időtartama:

< 2035. 05.13>

Admin neve, aki bannolt:

< @Steven >

Miért szeretnéd az unbant?

< Nagyon megbantam az egészet amit csináltam, szeretnék újra a szerveren játszani. Elnézést kérek mindenkitől, akivel a bannom előtti napokon valami összetűzésem volt>

Nem Támogatom, hogy unbant kapj a bannod utáni viselkedésed miatt gondolok itt arra amit tsen írtál nekem az bőven kimeríti az admin szidást. (ha jól emlékszem te voltál de ha hazaérek vissza nézem.) 

Legalább még egy hét pihenőt adnék neked, hogy át tudd értékelni a súlyosságát annak amit tettél. 

1 perce, JeffryGray said:

Te meg figyelmeztetést fogsz kapni fórumon, más ub kérelemhez ne szólj hozzá, nem a te dolgod 

Képzeld el, hogy van közöm hozzá hiszen én kértem meg Stevent, hogy bannoljon téged admin chaten és mivel adminisztrátor vagyok jogom van hozzászólni.

Edited by Falcone

Just now, JeffryGray said:

Nem, nem mindegy! Teljesen 2 külön dolog 

Mivel én döntöttem úgy, hogy bannoljanak csak Steven osztotta ki ezért veszem a bátorságot és úgy döntök, hogy ezt az unbant most nem fogod meg kapni majd ha tényleg meg bántad és tényleg ismered és hajlandó vagy betartani a szabályzatot írj egy új unban kérelmet. 

Zárom/helyezem. 

• Köszi 1
  • Haha 1

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.