John Smith Létrehozva: Június 21, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 21, 2020 John Smith Adminsegéd jelentkezése! OOC rész: Simon Gergőnek hívnak,20 éves vagyok Magyarországon élek Heves megyében egy kis faluban. 2 éve tettem sikeres érettségit,most pedig gépiforgácsoló szakmát tettem le sikeresen. John Smith szerepét játszom a szerveren már lassan egy éve,21755 játszott perc,21 es szintű vagyok. Napi átlagban 2-3 órát tudok lenni hétvégente természetesen több időt tudok fordítani a szerverre. Magamról a játékban: Körülbelül 2019 augusztusában regisztráltam a szerverre. Több mint 21 ezer játszott percem van,és 21-es szintű vagyok. Kezdetektől kedveltem a szervert és megszerettem a közösséget és a segítőkész adminokat. Jelenleg a LSAMV frakció tagja vagyok,de jártam már a kormány és a PD-ben is. Jelenleg egy Golf e34-em van és 500.000$ + a bankban gyűjtés miatt,Illetve 9 jarmű slotom . Jailek és Bannok: Adminsegéd feladata: Az AS feladata, a kisebb kérdések megválaszolása, Admin válláról a teher levétele. Aktivitási időm: hétközben 3-4 óra,hétvégente 5-6 óra Mi a véleményem a csapatmunkáról? Ha a csapatmunka jó egy társaságban, akkor jó a munka gyümölcse. Ha összedolgoznak az Adminok, Adminsegédek, eredményesebb lesz a munka. Miért pont engem válasszanak? Korrekten kezelem a konfliktusokat, gyorsan írok. A sok PM nem tud leterhelni. Alkalmas vagyok erre a posztra, mivel sok éves RP tapasztalatom van. Nagyon jó kommunikációs készségeim vannak, illetve barátságos vagyok, segítőkész. Miért jelentkezem AdminSegédnek? Ki szeretném próbálni az Admin/Adminsegéd életet. Szeretek segíteni a játékosokon Pozitív/negatív dolgok. Pozitív: -segítőkészség - barátságos -határozott -jó konfliktuskezelés Negatív: -hirtelenharag Köszönöm,hogy megtekintetted! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Nico Moreno Hozzászólva: Június 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 21, 2020 Szia elég jó kis lap lett. Kicsit rövid lett de ettől fogva én TÁMOGATÓM! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Június 22, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 22, 2020 Kedves jelentkező! Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 2020.06.22.-én 17:00-kor vagy 2020.06.23.-én 17:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com) Megjegyzés: Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. A szerver szabályzatának tudása kötelező. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések