Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

John Smith Adminsegéd jelentkezése

John Smith

Ajánlott bejegyzések

John Smith Adminsegéd jelentkezése!

OOC rész:

Simon Gergőnek hívnak,20 éves vagyok Magyarországon élek Heves megyében egy kis faluban.

2 éve tettem sikeres érettségit,most pedig gépiforgácsoló szakmát tettem le sikeresen.

John Smith szerepét játszom a szerveren már lassan egy éve,21755 játszott perc,21 es szintű vagyok.

Napi átlagban 2-3 órát tudok lenni hétvégente természetesen több időt tudok fordítani a szerverre.

Magamról a játékban:

Körülbelül 2019 augusztusában regisztráltam a szerverre.

Több mint 21 ezer játszott percem van,és 21-es szintű vagyok.

Kezdetektől kedveltem a szervert és megszerettem a közösséget és a segítőkész adminokat.

Jelenleg a LSAMV frakció tagja vagyok,de jártam már a kormány és a PD-ben is.

Jelenleg egy Golf e34-em van és 500.000$ + a bankban gyűjtés miatt,Illetve 9 jarmű slotom .

Jailek és Bannok:

Nevtelen.png

Adminsegéd feladata:

Az AS feladata, a kisebb kérdések megválaszolása, Admin válláról a teher levétele.

Aktivitási időm:

hétközben 3-4 óra,hétvégente 5-6 óra

Mi a véleményem a csapatmunkáról?

Ha a csapatmunka jó egy társaságban, akkor jó a munka gyümölcse. Ha összedolgoznak az Adminok, Adminsegédek, eredményesebb lesz a munka.

Miért pont engem válasszanak?

Korrekten kezelem a konfliktusokat, gyorsan írok. A sok PM nem tud leterhelni. Alkalmas vagyok erre a posztra, mivel sok éves RP tapasztalatom van. Nagyon jó kommunikációs készségeim vannak, illetve barátságos vagyok, segítőkész.

Miért jelentkezem AdminSegédnek?

Ki szeretném próbálni az Admin/Adminsegéd életet. Szeretek segíteni a játékosokon

Pozitív/negatív dolgok.

Pozitív:

-segítőkészség

- barátságos

-határozott

-jó konfliktuskezelés

Negatív:

-hirtelenharag

Köszönöm,hogy megtekintetted!

Kedves jelentkező!

Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 

2020.06.22.-én 17:00-kor vagy  2020.06.23.-én 17:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com)

Megjegyzés:  Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. A szerver szabályzatának tudása kötelező.

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.