Jump to content

Nick Fuentes jelentkezése az ORFK állományába.

MüllerZsolt

Ajánlott bejegyzések

Mi a neved?
< Müller Zsolt >
Hány éves vagy?
<13 >
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
< kb 5-6 óra >
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
< voltam pár másik szerveren nagyobb beosztásban az ORFK ban NNI ben TEK ben NAV ban.>

Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni?

< Válaszod >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
< Igen >
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
< Hát magamról amit tudni kell: Szeretek MTA val játszni kb 3 éve tolom. Szeretek legális frakciókban munkálkodni ez főként azért van mert a csapatszellem vezényeli az ORFKt. Jól tudok csapatban dolgozni, szeretek RP-z ni. Az első frakció amibe csatlakoztam más szervereken az is az ORFK volt szeretem a mérsékelt bonyolultságot és a feszültséget is. Jól tűröm a megpróbáltatásokat és szeretem a kihívásokat számomra a legnagyobb öröm ha látom magam előre jutni és a frakcióba és a szerveren belül látni magam azt hogy elértem valamit a szerveren. >

Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)?
< jelenleg nincs >

Hány bannod van(képpel bizonyítva)?
< jelenleg nincs >

IC Rész

Jelentkező neve:
< Nick Fuentes >
 Jelentkező születési helye, ideje:
< Los Santos Medical Center, 1987 11.16 23:32 perc >
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Monica Fuentes>
 Jelentkező apjának neve:
<Leonard Fuentes>
 Előző munkahelye(i):

< Jármű szállító. >

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< igen >
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
< A csapat munka olyan mint az élet sőtt az élet egy csapatmunka. A csapatban való dolgozás minden napi életünk része. Van aki nem szeret csapatban dolgozni és van aki igen én azokhoz az emberekhez csatlakozok akik szeretnek. Az ORFK-ban például a csapatmunka határozza meg az életét mindenkinek aki ott dolgozik. >
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
< Üdv! A nevem Nick Fuentes és egy csodálatos gyerekorom volt. Van egy testvérem akit amióta ismerek jobban szeretem mint saját magam.Egy kisebb családi közösségben éltem remek szomszédok között és remek környéken semmi illegális nem történt nagyon nyugodt és csendes hely volt. 6 éves koromban beírattak engem és a testvéremet egy általános iskolába. Nagyon szerettem ott tanulni rengeteg olyan barátot szereztem akik még mai napig meg vannak és számíthatok rájuk. De a nyugalom megtört. Egyre több bűnözést követtek el a szomszédságunkba sokkal több lett a betörés mint valaha. Mindenki meglepődött mikor egyszer az egyik szomszédomat 3 férfi súlyosan megverte. Szegény isten nyugasztalja bele halt a sérüléseibe. Ezekben az időkben én is féltem kimászkálni az utcára rendesen féltem néha haza jönni. De 14 éves koromban elvégeztem a 8. osztályomat és már akkor tudtam hogy nekem az emberek segítése lesz az életcélom tehát beiratkoztam egy rendőriskolába. Szokásosnál jobban teljesítettem de s szüleimnek hála sikerült elvégeznem az iskolát. Ekkor történt az hogy a közeli kapitányságra próbáltam bejutni remekül végeztem a vizsgán azon a kapitányságon KB 6 évig szolgáltam és ekkor jött az hogy elköltöztem. Azért költöztem el mert egy másik munkát kaptam ebben a városban ami nem pont az életecélomhoz fűződik de jobban keresett. Így álltam be egy futárcéghez és ott egy menedzseri posztot végeztem. Tudtam hogy nem fogom ott sokáig húzni ezért fogtam és 1 évig ott dolgozás után de el kezdtem újra az életcélom folytatását. >

• Steven locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.