MoMo11 Létrehozva: Augusztus 6, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 6, 2019 OOC RÉSZ Mi a neved? - Bálint -Hány éves vagy? - 13 -Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 4-5 -Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Voltam Fine mta-n mentős és Yakuzás > Miért ezt a frakciót választanád? < Mert szeretném kipróbálni milyen egy szerelőnek >Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Igen >Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Bálint-nak hívnak, Bács-Kiskun megyében élek. 13 éves vagyok 4-5 tanuló. Kedvenc hobby-m a foci. Sokat szoktunk a haverokkal focizni. Ha pedig rossz idő van akkor általában a szerveren vagyok. > IC Rész Jelentkező neve: - Dave Pellegrino - Jelentkező születési helye, ideje: - 1975.09.29 San Fierro Medical - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Lisa Walker - Jelentkező apjának neve: - Jacob Pellegrino - Előző munkahelye(i): - Los Santos Burger Shot, pincér - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Sokkal jobb az ha az embernek nem egyedül kell elvégeznie a dolgát.És persze gyorsabban készen is leszünk. És jobban meg ismerhetjük egymás a munka folyamán. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Jónapot a nevem Dave Pellegrino 1975.09.29-én születtem Los Santos-ba. Amikor éppen az utcán sétáltam egy fali újságon láttam hogy hol lehet jelentkezni.36 éves vagyok és nagyon boldog életem volt. Apám kamionos ként dolgozik anyám pedig irodában. A házimunkában mindig sokat segítettem főleg a szerelésben.Általános iskolát kijártam és érettségim is van.Los Santosba 27 évesen költöztem. - Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 6, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 6, 2019 Gratulálunk, jelentkezési lapod elfogadásra került! Várjuk meghallgatásra ((TS)) az alábbi időpontok valamelyikén: 2019.08.07. 18:00 vagy 2019.08.08. 17:00. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, jelezz vissza privát üzenetben. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések