Jump to content

Michael Samuel Jelentkezési lapja

Ajánlott bejegyzések

u0onbo7efbw1ccneifvi.png

OOC RÉSZ

Mi a neved?
< NagyBertold >
Hány éves vagy?
< 13 >
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
< 5-9 órát >
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
< nem >

Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni?

< szerintem izgalmas rendőrnek lenni és védeni a várost >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
< igen >
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
 Dunakeszin élek 13 éves vagyok szeretek társaságban leni és ez ebben az idő szakban ezen a szerveren teszem, már egy ideje jöttem ere a szervere szeretek focizni és beszélgetni, pont azért akarok rendőrnek állni mert sokat beszélgethetek a társaimmal, szeretem a sorozatokat. >

Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)?
< egy >

https://imgur.com/a/t6urtyd

Hány bannod van(képpel bizonyítva)?
< semennyi >

https://imgur.com/a/t6urtyd

IC Rész

Jelentkező neve:
< Michael Samuel >
 Jelentkező születési helye, ideje:
<  san fierro 1986 >
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
michael edina >
 Jelentkező apjának neve:
kovács andrás >
 Előző munkahelye(i):

< Olajszálító >

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< igen >
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
szeretek egy csoportban leni, mert egyedül nem olyan jó dolgozni, én úgy érzem hogy jó csapat tag lennék, izgalmas a haverokkal járőrözni a városban a csapat munka az fontos és én így tartom jónak, és meglátják jó csapat tag leszek.    >
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
michael samuel vagyok szeretek vezetni, szeretek túrázni, és hegyet mászni, jó ember vagyok nem kereskedtem droggal és fegyverekkel vagy bármilyen illegális dolgokkal, van jogsim meg egy autóm ami eladásra került nagyon sajnálom de nem hozzám nőt de ez van, szeretek itt a városban élni kedves és rossz emberek is vannak, a rossz embereket nem szeretem és szerintem maguk is, suliban jó tanuló voltam, akkor még nagy vágyam volt rendőrnek lenni, a tanárom meg az anyukám is nagyon támogatót abban hogy rendőr legyek ha nagy leszek, vágyam rendőrnek leni és azt hiszem hogy eljött az a idő hogy magukhoz jelentkezek, alig várom hogy náluk legyek. >

•  
Edited by NagyBertold

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.