Sergei_Mikhailov Létrehozva: Június 23, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 23, 2020 IC/InGame neved: Sergei Mikhailov A ban időpontja: 2020.06. A ban oka: Közösség rombolása A ban időtartama: Körülbelül 10 év Admin neve, aki bannolt: Daniel Miért szeretnéd az unbant? Azért szeretnék első sorban unbant kérni, mert jogtalannak érzem az egész eljárást és magát az indokot is ami alapján banolva lettem. Amikor kedves Daniel által ki lettem tiltva az rp szerverről, a discordról, a fórumról (azért ezzel a felhasználóval írok, mert ugye elvileg lehet unbant kérni FÓRUMON, de nem tudok máshol kérelmet benyújtani, mivel fórumról is le lettem banolva egy csettintésre bármiféle nyomós indok nélkül) és a ts szerverről is (5 percre mentem körülbelül fel a kitiltásom után kb. egy héttel, de Danielnek nagyon szúrta szemét, hogy én akármit és kérdezni akarok, így onnan is ki lettem tiltva). Másodszor azért szeretnék unbant kérni, mivel van ezen a szerveren körülbelül 26000 játszott percem és foglalkoztam huzamosabb ideig frakció pályázat megírásával és a frakció "kiépítésével" is, így nem szeretném, hogy ez az idő teljes mértékben kárba vesszen. A kérelmem végére szeretnék megfogalmazni egy kérdést kedves Danielhez. Fel tudsz nőni a feladathoz és végre korrekten megtudok veled valamit beszélni vagy ugyan úgy ignorálod továbbra is a panaszaimat és elfutsz a probléma elől, mint ahogy eddig tetted? Ha valamilyen úton módon véletlenül törlésre kerülne ez a bejegyzésem azzal a vezetőség csak a saját szegénységi bizonyítványát írja alá. Szerintem én megtettem a szükséges lépést: korrekten, nem trágár módon leírtam, hogy mit és miért szeretnék. Daniel, te jössz! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Sergei_Mikhailov Hozzászólva: Június 24, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Június 24, 2020 Bocsi itt még annyit szeretnék hozzáfűzni a mondanivalómhoz, hogy ha multi account-ért banoltok ki, az elég gyenge indok! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Június 24, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 24, 2020 Szia ! Nem sikerült még mindig leírnod a problémáid minősítések nélkül, ha kellett, én mindig beszélgettem veled, és sosem futottam el a problémáid iránt...Arról én nem tehetek, hogy én mint SA, meg Steven mint Tulajdonos próbáltuk megérteni a panaszotokat, mi mindig a szabályzat alapján hoztuk a döntésünket, egyben próbáltuk megérteni veletek, hogy amit csináltatok az nem volt helyes, de ti mindig mellékutakat kerestetek, hogy kibújjatok a szabályzat alól["Nem értettem","Nem volt teljes mértékben érthető a szabályzat" stb...]mikor rajtatok kívűl egy játékos sem panaszkodott, hogy nem érthető a szabályzat, holott ők betudták tartani a szabályzatot.[Pl. Triád mafia ATM robok,Cartel fegyverhajó] Az UB kérelmedet elutasítom, NINCS UB ! Z/H ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések