Taylor G Parker Létrehozva: Június 25, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 25, 2020 Panasztevő játékos IC neve: - Taylor G Parker - Panaszra tett játékos IC neve - Harris Reid, Payton Howarth - Panasz oka: - Rákászhoz tartottam, random rám dudálnak kocsiból, hogy van-e eladó fegyverem, le lettek koptatva, jöttem tovább a dolgomra. Rákásznál ismét idejöttek(rákász npc előtt) ismét megkérdezték, van-e eladó fegyverem, inkább már nem is válaszoltam rá. Harris megállás nélkül nyomta a hajó dudáját, spanja a parton sétálgatott. Oda ordítottam, idegesítő a folytonos duda, visszaszólt, elkezdett arcoskodni. Payton, aki a parton mászkált, random animba esett valami bugtól, vagy éhség, smth., a spanja pedig kijött neki segíteni, elkezdett ütni, így animba vertem. Szituáció: 2 animba lévő ember a földön. A 2 srác folyton rádiózott valamelyik spanjának az eset előtt is elég nonosan("xd" rádióba, stb.), valamint anim után elkezdtek telefonálni, rádiózni, beszólogatni. Admin hiányában rakom a PK-t. - Bizonyíték (videó, kép, log): - https://imgur.com/a/mj4iDjb - Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Frederico Di Stefano Hozzászólva: Június 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 25, 2020 Én később érkeztem oda így nem tudtam hogy a barátom megkérdezte azt. nem telefonáltam de viszont rádióztam. Irl ha vérzel mi akadályozza hogy rádióba beszéljek? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Taylor G Parker Hozzászólva: Június 25, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Június 25, 2020 4 perce, Payton Howarth said: Én később érkeztem oda így nem tudtam hogy a barátom megkérdezte azt. nem telefonáltam de viszont rádióztam. Irl ha vérzel mi akadályozza hogy rádióba beszéljek? Mellette ültél az autóban, te szólítottál le első alkalommal, így kissé érdekes ez nekem. Ha lehetne is, akkor sem változtat sok dolgon. Várom a bírálást. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Frederico Di Stefano Hozzászólva: Június 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 25, 2020 Én a parton sétáltam amikor észre vettelek és megkérdeztelek de nem válaszoltál ezért megkérdeztem őt hogy téged meg kérdezett. Tudom hogy ez nem számít de mindegy Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Justin Reid Hozzászólva: Június 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 25, 2020 1. Nem neked dudáltam hanem Paytonnak hogy jöjjön. 2. Kimentem a partra hogy felsegítsem Paytont és oda jöttél és belém ütöttél és én meg vissza ütöttem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Frederico Di Stefano Hozzászólva: Június 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 26, 2020 Amikor animba voltam a barátom jött oda felsegíteni volt rp is csak te bele rúgtál amitől legalább 2 métert csúsztúnk ezért vissza ütött és te animba verted amitől a vízbe esett a hajó mellé. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Taylor G Parker Hozzászólva: Június 26, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Június 26, 2020 (módosított) 13 órája , Payton Howarth said: Én később érkeztem oda Egy autóban ültetek, együtt érkeztetek. 13 órája , Payton Howarth said: Irl ha vérzel mi akadályozza hogy rádióba beszéljek? Ha elájulsz, megvernek, agyrázkódás/egyéb balesetet szenvedsz, szerinted lesz energiád rádiózni, hogy "gyere rákász mert megvertek"? 13 órája , Payton Howarth said: ezért megkérdeztem őt Nem láttam erre semmilyen RP-t, rádiót, IC-t, végig ott voltam. 10 órája , Harris Reid said: 2. Kimentem a partra hogy felsegítsem Paytont és oda jöttél és belém ütöttél és én meg vissza ütöttem. 3 perce, Payton Howarth said: volt rp is "./me leteszi az eü dobozt a földre" volt az egész RP. Ha elkezd szájalni, nehogymár csak úgy kikapjon egy eüt, és bevesse OMSZ-es képességeit. 3 perce, Payton Howarth said: legalább 2 métert csúsztúnk Sehova se ment senki, videón látszik. Edited Június 26, 2020 by Taylor G Parker Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Justin Reid Hozzászólva: Június 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 26, 2020 2 órája , Taylor G Parker said: Egy autóban ültetek, együtt érkeztetek. Ha elájulsz, megvernek, agyrázkódás/egyéb balesetet szenvedsz, szerinted lesz energiád rádiózni, hogy "gyere rákász mert megvertek"? Nem láttam erre semmilyen RP-t, rádiót, IC-t, végig ott voltam. "./me leteszi az eü dobozt a földre" volt az egész RP. Ha elkezd szájalni, nehogymár csak úgy kikapjon egy eüt, és bevesse OMSZ-es képességeit. Sehova se ment senki, videón látszik. Egész rp? Akkor kettem el írni és te belénk rugtál. És még el se kezdtem fel szedni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bence. Hozzászólva: Június 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 26, 2020 Sziasztok! Én fogom bírálni a PK-t! Várom Harris Reid és Payton Howarth válaszát 24 órán belül az üggyel kapcsolatban. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Frederico Di Stefano Hozzászólva: Június 27, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 27, 2020 Jelen 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bence. Hozzászólva: Június 28, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 28, 2020 Sziasztok! A PK-t és hozzászolásokat elolvasva arra a döntésre jutottam, hogy Payton Howarth és Harris Reid viselkedése nem volt megfelelő a szituációhoz. (Animba rádióztak ami az adott szituációban nem a megfelelő cselekedet volt.) Így nekik 60 perc adminjailt adok Animba nem rádiózol indokkal. Z/H. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések