Jump to content

Taylor G Parker -> 2 srác.

Taylor G Parker

Ajánlott bejegyzések

Panasztevő játékos IC neve:

- Taylor G Parker -

Panaszra tett játékos IC neve

- Harris Reid, Payton Howarth -

Panasz oka:

- Rákászhoz tartottam, random rám dudálnak kocsiból, hogy van-e eladó fegyverem, le lettek koptatva, jöttem tovább a dolgomra. Rákásznál ismét idejöttek(rákász npc előtt) ismét megkérdezték, van-e eladó fegyverem, inkább már nem is válaszoltam rá. Harris megállás nélkül nyomta a hajó dudáját, spanja a parton sétálgatott. Oda ordítottam, idegesítő a folytonos duda, visszaszólt, elkezdett arcoskodni. Payton, aki a parton mászkált, random animba esett valami bugtól, vagy éhség, smth., a spanja pedig kijött neki segíteni, elkezdett ütni, így animba vertem.

Szituáció: 2 animba lévő ember a földön.

A 2 srác folyton rádiózott valamelyik spanjának az eset előtt is elég nonosan("xd" rádióba, stb.), valamint anim után elkezdtek telefonálni, rádiózni, beszólogatni.

Admin hiányában rakom a PK-t. -

Bizonyíték (videó, kép, log):

- https://imgur.com/a/mj4iDjb -

4 perce, Payton Howarth said:

Én később érkeztem oda így nem tudtam hogy a barátom megkérdezte azt. nem telefonáltam de viszont rádióztam. Irl ha vérzel mi akadályozza hogy rádióba beszéljek?

Mellette ültél az autóban, te szólítottál le első alkalommal, így kissé érdekes ez nekem. Ha lehetne is, akkor sem változtat sok dolgon.

Várom a bírálást. 

13 órája , Payton Howarth said:

Én később érkeztem oda

Egy autóban ültetek, együtt érkeztetek. 

Irl ha vérzel mi akadályozza hogy rádióba beszéljek?

Ha elájulsz, megvernek, agyrázkódás/egyéb balesetet szenvedsz, szerinted lesz energiád rádiózni, hogy "gyere rákász mert megvertek"? 

ezért megkérdeztem őt

Nem láttam erre semmilyen RP-t, rádiót, IC-t, végig ott voltam. 

10 órája , Harris Reid said:

2. Kimentem a partra hogy felsegítsem Paytont és oda jöttél és belém ütöttél és én meg vissza ütöttem.

3 perce, Payton Howarth said:

volt rp is

"./me leteszi az eü dobozt a földre" volt az egész RP. Ha elkezd szájalni, nehogymár csak úgy kikapjon egy eüt, és bevesse OMSZ-es képességeit. 

3 perce, Payton Howarth said:

legalább 2 métert csúsztúnk

Sehova se ment senki, videón látszik. 

Edited by Taylor G Parker

2 órája , Taylor G Parker said:

Egy autóban ültetek, együtt érkeztetek. 

Ha elájulsz, megvernek, agyrázkódás/egyéb balesetet szenvedsz, szerinted lesz energiád rádiózni, hogy "gyere rákász mert megvertek"? 

Nem láttam erre semmilyen RP-t, rádiót, IC-t, végig ott voltam. 

"./me leteszi az eü dobozt a földre" volt az egész RP. Ha elkezd szájalni, nehogymár csak úgy kikapjon egy eüt, és bevesse OMSZ-es képességeit. 

Sehova se ment senki, videón látszik. 

Egész rp? Akkor kettem el írni és te belénk rugtál. És még el se kezdtem fel szedni. 

Sziasztok!

A PK-t és hozzászolásokat elolvasva arra a döntésre jutottam, hogy Payton Howarth és Harris Reid viselkedése nem volt megfelelő a szituációhoz. (Animba rádióztak ami az adott szituációban nem a megfelelő cselekedet volt.)

Így nekik 60 perc adminjailt adok Animba nem rádiózol indokkal.

Z/H.

• Bence. locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.