Taylor G Parker Létrehozva: Június 25, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 25, 2020 Panasztevő játékos IC neve: - Taylor G Parker - Panaszra tett játékos IC neve - Stewe Freeman [PD tag]- Panasz oka: - Délinél chillelek, megjelenik mellettem egy srác fekete autóban, és egy rendőr egység. A srác megkérdezi tőlem kb. 2 méterre a rendőröktől, hogy érdekel-e kokain, ezt olyan távolságban, hogy a rendőrök fixen "hallották". Kissé sem érdekelte őket, majd ezt szóvá is tettem, hogy nem akarnak-e valamit tenni vele, erre azt a választ kaptam, hogy "Nem, mert fehér". Ez kissé cink, hogy amint meglátják a néger skint rajtam(holott nem vagyok bandás), egyből körülöttem keringenek, de aki árulja az illegált, és fehér skinben van, az fölött elnéznek. Ez után déli benzinkút melletti úton keresztbe AFKol egy jó 5-10 percet. Értem én, hogy létezik korrupció, létezik rasszizmus, és ő épp azt akarja alakítani, de úgy gondolom, a rendőrségnek kötelessége az illegálosokat lekapcsolni, ha fehér, ha fekete. És az emberünk nem egy kadét rangon helyezkedik el. - Bizonyíték (videó, kép, log): - https://imgur.com/a/aCZbvX0 - Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bence. Hozzászólva: Június 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 26, 2020 Sziasztok! A PK-t én fogom bíráni. Várom Stewe Freeman válaszát 24 órán belül! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Zacskós Hozzászólva: Június 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 26, 2020 Én a PK első részét ic ügynek találom, de azért kifejtem, hogy miért mondtam azt, amit. A személyt (lvl 3) aki felkínálta neked a kokaint, őt már igazoltattuk az eset elött 5-10 perccel és semmi olyat nem találtunk nála, ezért gondoltam, hogy a karakterem stílusa miatt megmagyarázás helyett inkább elsütöm ezt a szöveget. A PK másik részére válaszolva, amikor elmentem AFKolni, akkor még az út szélén álltam, gondolom valaki belénk jött és kicsúsztunk az útra. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Taylor G Parker Hozzászólva: Június 26, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Június 26, 2020 1 órája, Stewe Freeman said: Én a PK első részét ic ügynek találom, de azért kifejtem, hogy miért mondtam azt, amit. A személyt (lvl 3) aki felkínálta neked a kokaint, őt már igazoltattuk az eset elött 5-10 perccel és semmi olyat nem találtunk nála, ezért gondoltam, hogy a karakterem stílusa miatt megmagyarázás helyett inkább elsütöm ezt a szöveget. A PK másik részére válaszolva, amikor elmentem AFKolni, akkor még az út szélén álltam, gondolom valaki belénk jött és kicsúsztunk az útra. Többször visszamentem, melletted ülő srác arra várt, hogy menjetek(gondolom én). Zászlós rangon vagy, ha jól emlékszek, ami nem egy alacsony rang, így nem a rosszat kéne mutatnod az alattad lévők felé. Ha lett volna nálam fegyver, ezért az "elsütésért" kaphattátok volna. Amennyiben nem jogos a PK, nem jogos, attól még számomra kissé érdekes. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Zacskós Hozzászólva: Június 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 26, 2020 Ha tudod a jelvényszámomat és a nevemet IC, akkor ezért a felettesemnél kell panaszt emelni ICn. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bence. Hozzászólva: Június 28, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 28, 2020 Sziasztok! Stewe Freeman-nak teljesen igaza van abban, hogy ez egy IC ügy és ha gondod van az adott illetővel IC, akkor IC felkeresed a felettesét és panaszt teszel rá. Az AFK hoz meg annyi hozzáfűzni valóm van, hogy ha leader észreveszi, akkor hibapontot fog beírni, ha meg nem akkor meg nem. A döntésem pedig az, hogy a PK jogtalan. UI: Amit ti ott műveltetek (illegállal kereskedtetek) azt úgy hívják, hogy PD hergelés, amiért jail jár. (Mivel szerintem IRL sem mentek oda a rendőr közelébe, és kezdtek el illegális dolgokkal üzletelni.) Z/H. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések