Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Adminsegéd Jelentkezés

dani17

Ajánlott bejegyzések

OOC rész:

Kanalas Dánielnek Hívnak ,20 éves vagyok Magyarországon Szabolcs- szatmar -bereg megyében egy kis faluban.

4 éve tettem sikeres érettségit,most pedig Rendőr  szakmát tettem le sikeresen.

Dave Sloan  szerepét játszom a szerveren már lassan egy éve,12456 játszott perc,16 es szintű vagyok.

Napi átlagban 4 órát tudok lenni hétvégente természetesen több időt tudok fordítani a szerverre.

Magamról a játékban:

Körülbelül 2020  áprillisában regisztráltam a szerverre.

Több mint 12 ezer játszott percem van,és 16-os szintű vagyok.

Kezdetektől kedveltem a szervert és megszerettem a közösséget és a segítőkész adminokat.

Jelenleg egy Camarom van ,Illetve 5 jarmű slotom .

Jailek és Bannok:

Adminsegéd feladata:

Az AS feladata, a kisebb kérdések megválaszolása, Admin válláról a teher levétele.

Aktivitási időm:

hétközben 4 óra,hétvégente 5-6 óra

Mi a véleményem a csapatmunkáról?

Ha a csapatmunka jó egy társaságban, akkor jó a munka gyümölcse. Ha összedolgoznak az Adminok, Adminsegédek, eredményesebb lesz a munka megértés robbanekonyság jelképezi a jó munkat .

Miért pont engem válasszanak?

Korrekten kezelem a konfliktusokat, gyorsan írok. A sok PM nem tud leterhelni. Alkalmas vagyok erre a posztra, mivel sok éves RP tapasztalatom van. Nagyon jó kommunikációs készségeim vannak, illetve barátságos vagyok, segítőkész.

Miért jelentkezem AdminSegédnek?

Ki szeretném próbálni az Admin/Adminsegéd életet. Szeretek segíteni a játékosokon

Pozitív/negatív dolgok.

Pozitív:

-segítőkészség

- barátságos

-határozott

-jó konfliktuskezelés

Negatív:

-hirtelenindulatos

Edited by dani17

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.