dani17 Létrehozva: Június 25, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 25, 2020 (módosított) OOC rész: Kanalas Dánielnek Hívnak ,20 éves vagyok Magyarországon Szabolcs- szatmar -bereg megyében egy kis faluban. 4 éve tettem sikeres érettségit,most pedig Rendőr szakmát tettem le sikeresen. Dave Sloan szerepét játszom a szerveren már lassan egy éve,12456 játszott perc,16 es szintű vagyok. Napi átlagban 4 órát tudok lenni hétvégente természetesen több időt tudok fordítani a szerverre. Magamról a játékban: Körülbelül 2020 áprillisában regisztráltam a szerverre. Több mint 12 ezer játszott percem van,és 16-os szintű vagyok. Kezdetektől kedveltem a szervert és megszerettem a közösséget és a segítőkész adminokat. Jelenleg egy Camarom van ,Illetve 5 jarmű slotom . Jailek és Bannok: Adminsegéd feladata: Az AS feladata, a kisebb kérdések megválaszolása, Admin válláról a teher levétele. Aktivitási időm: hétközben 4 óra,hétvégente 5-6 óra Mi a véleményem a csapatmunkáról? Ha a csapatmunka jó egy társaságban, akkor jó a munka gyümölcse. Ha összedolgoznak az Adminok, Adminsegédek, eredményesebb lesz a munka megértés robbanekonyság jelképezi a jó munkat . Miért pont engem válasszanak? Korrekten kezelem a konfliktusokat, gyorsan írok. A sok PM nem tud leterhelni. Alkalmas vagyok erre a posztra, mivel sok éves RP tapasztalatom van. Nagyon jó kommunikációs készségeim vannak, illetve barátságos vagyok, segítőkész. Miért jelentkezem AdminSegédnek? Ki szeretném próbálni az Admin/Adminsegéd életet. Szeretek segíteni a játékosokon Pozitív/negatív dolgok. Pozitív: -segítőkészség - barátságos -határozott -jó konfliktuskezelés Negatív: -hirtelenindulatos Edited Június 25, 2020 by dani17 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Június 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 25, 2020 Szia! Kifejezetten nem támogatom, mivel nemcsak, hogy nem elég a tudásod, sajna a jelentkezési lapod sem egyedi (lásd: https://forum.nextgamingrp.com/topic/2215-john-smith-adminsegéd-jelentkezése/). Még játszogass, RP-zgess tovább! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Elias Konsta Hozzászólva: Június 29, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 29, 2020 Nem támogatom! @Alexander Cooper-nek adok igazat, ugyan az amit írt @John Smith (Csak más időrend stb.) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Július 6, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 6, 2020 Kedves Jelentkező ! A vezetőségnek nem nyerte el a tetszését a lapja iránt, így elutasításra került ! Megjegyzés: Másolt lap Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések