Enzio Palmiotto Létrehozva: Június 26, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 26, 2020 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? < Pál-Szabó Patrik > Hány éves vagy? < 16 éves vagyok > Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? < Hétköznap 3-4 órát , hétvégén 6-7 órát > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Úgyan ezen a szerveren OMSZ-nél> Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? < Minden szándékom , hogy legális frakcióba legyek és minden vágyam , hogy rendőr legyek > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Igen rendelkezek vele. > <Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < 2004.01.04-én születtem Veszprémben. Jelenleg karosszérialakatosnak tanulok. Imádom az állatokat. Autókat nagyon szeretem (Audi, Seat). OLyan 3-4 éve rpzek , kisebb kihagyásokkal. Szeretek zenét hallgatni legyen az itthon vagy autóba. > Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? < https://www.dodaj.rs/palszabo16 > Hány bannod van(képpel bizonyítva)? < https://www.dodaj.rs/palszabo16 > IC Rész Jelentkező neve: < Patrick Kearney > Jelentkező születési helye, ideje: < 1995.11.09 > Jelentkező anyjának leánykori neve: <Shopie Kartel> Jelentkező apjának neve: < Loth Kearney > Előző munkahelye(i): <olajszállító > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen > Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) < Imádok csapatban dolgozni , szerintem sokkal jobb csapatban dolgozni , mint egymagamba. Mindig is csapatban dolgoztam , gyorsabb is illetve könnyebb is. Ilyenkor jobb megismerni jobban egymást , nem érzed magad egyedül. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < 1995-ben születtem Los Santosban. Amerikai állampolgár vagyok. 190 cm magas és 80 kg súlyú vagyok. Barna szemű és fekete hajú fiatalember vagyok. Imádom az autómat . Sok idő után sikerült megvennem az álom autóma ami nem más , mint az Audi RS6 c7 nagyon imádom. Nagyon jól vezetek szabályokat betartva. Be kell valjam volt mikor rendőrt játszottam , de akkor kisebb voltam . Loth Kearney (apa) tanitot rendőrködni , mivel ő is rendőrőknél szolgált. Sajnos ő meghalt , anyukám nevelt hosszú ideig. > Edited Június 26, 2020 by Patrick Kearney Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: Június 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 26, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezését elfogadjuk. ((Megjegyzés: Várunk Teamspeak meghallgatásra az alábbi időpontok valamelyikén: 2020.06.27 18.00 vagy 2020.06.28 18.00.)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések