Chriss Létrehozva: Június 27, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 27, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? < Tóth Krisztofer > Hány éves vagy? < 14 > Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? < 10-12 órát tudok fent lenni ebből 8-9 órát szánni a frakcióra. > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Volt 2x a Cripsben moderátor és egyszer a Triád maffiában katona. > Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? < Azért mert már régóta kiszeretném próbálni a legált. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Igen > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Tóth Krisztofer vagyok, 14 éves. Tatabányán élek és a Hermann Ottó iskolába járok. Szabadidőmben szeretek biciklizni és gépezni. Március óta kezdtem az rp-t. Május óta adminsegéd posztot töltök be a szerveren > Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? < Ide kattintva megetekinthető. > Hány bannod van(képpel bizonyítva)? < Nincs bannom> IC Rész Jelentkező neve: < Jason Garcia > Jelentkező születési helye, ideje: < Los Santos 1995 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Maria Hayden > Jelentkező apjának neve: < Jason Garcia > Előző munkahelye(i): < Olajszállító > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen > Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) < Sokszor dolgoztam csapatban. Kiskoromban fociztam ott is szintén fontos a csapatmunka. Szerintem elég jól tudnék itt is csapatban dolgozni ugyanis voltam katona ahol szintén fontos a csapatmunka. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Jason Garcia vagyok, 25 éves. A Los Santosi korházban születtem. Mindig is egy törvény tisztelő ember voltam. Tapasztalatot tanultam a katonaságban ahol 2 évet töltöttem. A katonaságban megtanultam mi az a tisztelet és a csapatmunka. A tanulmányi eredményem is kitűnő volt.Szüleimtől 23 éves koromban elköltöztem. önálló életet kezdtem egy nagyobb és szebb helyen. > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: Június 27, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 27, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezését elfogadjuk. ((Megjegyzés: Várunk Teamspeak meghallgatásra az alábbi időpontok valamelyikén: 2020.06.27 16.00 vagy 2020.06.28 18.00.)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések