Rakeem Wallice Létrehozva: Június 27, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 27, 2020 (módosított) OOC:Rakeem vagyok, egy tizenhárom éves srác. Szeretek kosarazni, focizni. Gondoltuk Reed haverommal, feljövünk a szerverre. Láttuk nem lehet pályázni, ezért csinálunk non scriptet! Karaktertörénet(IC):Rakeem egy 18 éves átlagos srác. 16 éves korába lecsukták fegyveres rablás indokával, viszont mivel még kiskorú volt ezért enyhített büntetést kapott. 17. születésnapját a börtönbe töltötte, majd öt hónapra rá kiszabadult.A börtönben Rakeem sokkal agresszívabb lett és több fajta, kisebb drogra is rászokott. A kiszabadulása után egyből a régi baráti köréhez vette az irányt. Jelenleg PPC-t claimeli. Karakter jellemzés(IC):Rakeem Wallice a/k/a O.B.G Seven Shots Született: 17/04/2002 |19 év| Magasság: 6'5.95" Súly: 207.23 lbs Tervek a frakcióval.:(OOC):Nagyobb RP közösséget kialakitani, rivális bandákkal, tagokkal Rp-zni. Segiteni „másokon”. Rangok: B.G, Y.G, O.B.G Sett története.(IC) Preston Park Crips(PPC) egy afró-amerikai utcai banda.A tartomány megalakulása a korai 2000’-es évekre vezet vissza. 2016 májusában számos razzia csapott le Preston Parkra. Több létszámú lőfegyver, drogot foglaltak le. A Banda 60%-át felszámolták, eléggé kevesen maradtak.A gang 2018-ben éledt újra, még mindig Preston Park területén tevékenykednek. HQ(Aki vágyna hozzánk jönni.) Preston Park, lentebb találsz képet! Newschool RP:Jobb kéz, Bal kéz-t a /me-be hanyagolt, ezek között a ''majd-ot'' is, meg az RP-be az ''és''. Ezeket tarsítsd egy vesszővel. Mondat végi, mondatban írásjeleket. Mint pl:Pont, Vessző. /do rp-t hanyagold, probáld magad /me-be kifejezni. /megprobal is offos, nem lesz nálunk forcerp, nem fogunk beköpni stb! Ennyi lenne az egész, kocsi mindegy milyen van. Csak ne kék impalával gyere, nálunk nem a vagyonod a lenyég, hanem az rp tudás! Mi a célod a frakcióval?: Nagyobb RP közösséget kialakitani, rivális bandákkal, tagokkal Rp-zni. Segiteni „másokon Miért pont téged válasszunk? :Értek a témához, nem egyszer mutattam meg hogy mit tudok.Nem a "eyyo", Impalás dolognál tartok. Skineket/Mappolást privátba küldöm! Edited Június 28, 2020 by Rakeem Wallice 1 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rakeem Wallice Hozzászólva: Június 27, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Június 27, 2020 30 perce, Shotta said: Támogatom! Itt shotta tapossa előtted a földet.-Am köszi, unchie. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
n e w t o n Hozzászólva: Június 28, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 28, 2020 Amnn, ezt odavágtad. -Ott leszek, az száz. 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Sweet F Gates Hozzászólva: Június 28, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 28, 2020 Jó kis Banda venné kezdetét remélem lesz közös RP.TÁMOGATOM! 1 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matteo Lorenzo Hozzászólva: Június 28, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 28, 2020 Helló szerintem ez kevés amit írtál. OOC lehet több is, és a többi is szerintem. Még várj vele kicsit. 1 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rakeem Wallice Hozzászólva: Június 28, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Június 28, 2020 21 perce, Esmond Rakese said: Helló szerintem ez kevés amit írtál. OOC lehet több is, és a többi is szerintem. Még várj vele kicsit. Haha, jót nevettem. Nem ooc frakció lesz, couss. 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rakeem Wallice Hozzászólva: Június 28, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Június 28, 2020 3 órája , LukeBarlow(új) said: Jó kis Banda venné kezdetét remélem lesz közös RP.TÁMOGATOM! Köszi szépen! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rakeem Wallice Hozzászólva: Június 28, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Június 28, 2020 25 perce, Esmond Rakese said: Helló szerintem ez kevés amit írtál. OOC lehet több is, és a többi is szerintem. Még várj vele kicsit. Menj majd rpzni, miután megváltoztál beszélhetünk. 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rakeem Wallice Hozzászólva: Június 28, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Június 28, 2020 6 órája , n e w t o n said: Amnn, ezt odavágtad. -Ott leszek, az száz. Várlak-Várlak. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Martinez Hozzászólva: Június 29, 2020 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Június 29, 2020 Halihó! Magában az öltelt jó, nekem tetszik, ha tudtok, akkor még a mostani Crips-el is jóba tudtok lenni, ez ugye nagy előny lenne a számotokra is. Alapból csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy a szerkesztés magában hiányos és sajnos ami irtál az még kevés. Esetleg ha el lenne utasitva, ird meg újra, szebben, bővebben és több esélyt látok akkor a frakicónak az elfogadásában. Ui.: Az, hogy Old School vagy nem, az egyáltalán nem fontos, ez döntse el az, akié a frakicó. Vannak a mai napokban is hires, gazdag crips-es emberek, akik luxus autókkal járkálnak ide-oda. 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
avajda. Hozzászólva: Június 29, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 29, 2020 bravo, szep lap lett! Ha en is sikerrel jarok, szivesen megyunk majd RP-zni! Pacsi. TAMOGATOM!! frakciot ennek a sracnak! 2 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rakeem Wallice Hozzászólva: Június 29, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Június 29, 2020 7 perce, Ömer Yusuf. said: bravo, szep lap lett! Ha en is sikerrel jarok, szivesen megyunk majd RP-zni! Pacsi. TAMOGATOM!! frakciot ennek a sracnak! várunk, várunk. Köszönjük amúgy! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
damien Hozzászólva: Június 29, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 29, 2020 (módosított) Túl rövid lett. Más szerveren, ahol frakció alleader voltam cripsben, ott a beavatásnál le DM-eltél minket. Edited Június 29, 2020 by Damien Teekay//Big D 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rakeem Wallice Hozzászólva: Június 29, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Június 29, 2020 12 perce, Damien Teekay//Big D said: Túl rövid lett. Más szerveren, ahol frakció alleader voltam cripsben, ott a beavatásnál le DM-eltél minket. Hol volt ez drága? Kétlem, hogy én voltam. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
damien Hozzászólva: Június 29, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 29, 2020 3 perce, Rakeem Wallice said: Hol volt ez drága? Kétlem, hogy én voltam. Nem fogom leírni a szerver nevét, hírdetésnek minősul Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jelger Dam Hozzászólva: Június 29, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 29, 2020 (módosított) Mi nem tehetünk róla hogy nem a te műfajod,Ezért nem kéne szidalmazni TÖBBSZÖR is köszönjük a részvétedet fórumon! @Rakeem Wallice Edited Június 29, 2020 by Drake S Henrick 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Steven Hozzászólva: Június 29, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 29, 2020 Elutasítva. Zárom, helyezem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések