Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Double Gerald-Taxi társaság

Ajánlott bejegyzések

OOC Bemutatkozás:

Botond vagyok, 15 éves, idén töltöm be a 16-dik életévemet. Sepsiszentgyörgyön születtem és azóta is itt élem a minden napjaimat.
Régebben egy Forma1 fan voltam még annak idején, de már sajnos nem követem figyelemmel az eseményeket. Footbal-ért is rajongtam régebben, de már az sem fog meg, mostmár inkább az esport ami engem érdekel, ott is leginkább a cs:go része ami engem érdekel.
Jelenleg sok szabadidővel rendelkezem amit a frakcióra tudok forditani. Más érdekéseket nem tudok magamról elmesélni, vicces vagyok e? Elég jó humoron van, néha szoktam komoly lenni, de az ritka alkalmak közé tartozik. 
Hamar össze tudok barátkozni másokkal és jókat beszélgetni szinte akármiről lehet velem beszélni. 
Zenei stílusom még annyit hogy nem vagyok egy müfajnál úgy hogy, számomra csak az van, leginkább a rap/hip hop techno zenéket kedvelem, mostanában eléégé rákaptam a newschool rap rap zenékere, de ezek ellenére ugyan úgy meghalgattok pl: egy rock zenét is, sok műfajban van olyan ami tetszik, és ami annyira nem. Nagyjából ennyit tudok leírni, más egyebet nem nagyon tudok, van rá lehetőség hogy, megismerjenek az emberek.

IC Önéletrajz :

Sziasztok! A nevem Double Gerald.
Jelenleg Los Santos-ban élek egy otthonosan berendezett garázsban.
Nagyon szeretek vezetni, kiskorom óta, egészen idáig.
Jelenleg 26 éves vagyok, és nem élek párkapcsolatban.
Visszatérve a vezetésre... Ez már kiskorom óta kialakult, motorozással kezdődött.
Apukám már 9 évesen tanítgatott motorozni. Szinte 12 évesen már profin tudtam motorozni.
Aztán, amikor beteltem a kornak megfelelően, letettem a jogosítványt, és Pizzafutárnak jelentkeztem diákmunkára egy Étteremben.
Azóta is imádok vezetni. Álmom az, hogy egy Taxi cég vezetője legyek.
Amikor megláttam hirdetésnek, hogy új igazgatót keres a Los Santos Taxitársaság, azonnal megírtam a pályázási lapot az információimmal.
Akkor elfogadják, ha minden adatom egyezik. Rajtam kívül meghallgatáson, még 26 ember volt, akiket nem ismertem. Amikor én következtem, csak elkezdtem beszélni és beszélni.
Valamilyen fonalat nagyon elkaptam, mert csak azt mondta, hogy folytasd folytasd! Nem tudtam mire számítsak, szinte mindent elmeséltem magamról, és csak mondtam, mondtam a magamét.
Aztán megköszönte a Férfi, aki meghallgatott, hogy eljöttem.
Én elköszöntem, és elmentem a városba bevásárolni.

Frakció felépítése, rangok, leaderek, alleaderek száma stb:

[0.] 🚖OOC / Admin🚖
Leírás: Ez a rang az OOC bent lévő illetők / adminok számára lenne fenntartva.

-
[1.] 🚖Próbaidős sofőr🚖
Leírás: A próbaidős sofőr már az állomány tagja, és kap egy saját gépjárművet, illetve természetesen hozzá kulcsot is.

-
[2.] 🚖Sofőr🚖
Leírás: A haladó sofőr rang már gyakorlottabb és tapasztaltabb szintre utal, ezt 1-2-3 hete a frakcióban lévő tagok érdemelhetnék ki. Nekik szintén 1db kocsihoz lenne kulcsuk. (Valószínűleg az előző rangon használt gépjármű).

-[3.] 🚖Haladó sofőr🚖
Leírás: A profi sofőr rangot a már gyakorlottabb , és tapasztaltabb személyek érdemelnék ki. Ehhez a ranghoz legalább 4-5 hetet el kell töltenie az adott tagnak a frakcióban.

- [4.] 🚖Profi Sofőr🚖
Leírás: A sofőr rang semmiben sem különbözik az előzőtől, viszont esetekben akár vontatóhoz is kaphat kulcsot. (Már persze ha kapunk vontatót.)

-[5.] 🚖Telephely-karbantartó🚖
Leírás: Az ő feladatuk a telephely karbantartása, illetve hogy a gépjárművek rendezetten kerüljenek a helyükre. Erre a rangra a Sofőr poszt betöltése után van lehetőségük a tagoknak feljutni. Természetesen ugyanúgy fuvarozhatnak, és kapnak kulcsot gépjárműhöz, vontatóhoz, illetve limuzinhoz is.(Ha persze kapunk limuzint.)

-[6.] 🚖Telephely-vezető🚖
Leírás: A telephely vezető feladata, hogy kiossza a feladatokat egy adott hétre a telephely karbantartó 'rendfokozaton' lévő személyeknek. Erre a rangra a ''sofőr'' poszt után van lehetőségük a tagoknak pályázni. Egyaránt kapnak kulcsot a vontatóhoz, a limuzinhoz, és egy sima gépjárműhöz, illetve szintén vállalhatnak fuvarokat is.

-[7.] 🚖Igazgató-helyettes🚖
Leírás: Egyszerű. Az igazgató helyettes a Vezérigazgató jobb keze. Mindenhez van joga, amihez a vezérigazgatónak.

-[8.] 🚖Vezérigazgató🚖
Leírás: A Vezérigazgató rangot a taxitársaság vezetője érdemli ki.

Frakció céljai, programja,amit el szeretnék érni:

Elsősorban az, hogy egy RP-s, aktív közösséget tudjak létrehozni, olyan tagokat felvenni, akik aktívak, megbízhatóak.
Szeretném, ha a tagok jól kijönnének egymással, nem szeretnék konfliktusokat a frakción belül.
A hívásszám fellendítése érdekében kevesebb utazási költséget szeretnék(erre természetesen ha taxióra lesz, akkor más megoldást kell kitaláljak), illetve különböző akciókat hoznánk létre esetenként.
Akik úgymond ''Törzsutazók'' azokat alkalmanként 1-1 ingyenes úttal ajándékoznánk meg.
Természetesen mások számára is adottak lesznek ezek a lehetőségek, mivel azt is tervezem, hogy adott napokon ingyenes lenne a szállítás bárhonnan bárhová. (Természetesen ez csak nagyon ritka esetekben lenne, nem minden héten).
Tervezek olyan RP-ket, hogy például egy busszal a Városházáról, egy munka telephelyre ingyenes járatot indítanánk, vagy pedig akciós jegyekkel lehetne felszállni.
De mivel nem egy busztársaságot irányítok/tunk, ezért ez nem lenne gyakori, szintén csak alkalmanként lennének ilyen lehetőségek.
Külön nyitvatartási időt meghatározni nem kívánok, hiszen sosem tudni, hogy mikor lesz aktív egy tag. 
Dupla áras rendszert nem szeretnék bevezetni, (gondolok itt arra , hogy ha 21.00 után hívás érkezik, akkor dupla ár van), mivel talán ezzel is csökkenne a hívásszám.
Igazából ennyi lenne a célja  a frakciónak.

Miért pont ezt a frakciót választanád?:

Azért mert ez egy nyugalmas frakció és aki szeret vezetni autókat azoknak ez a frakció tökéletes. Mellete még beszélgetni a barátokkal vagy esetleg frakció tagokkal mert nekem nem jönnek be az erőszakos frakciók.

Szerinted milyen szerepe van a taxinak a szerveren? Szerinted hogyan működhet jól a frakció a szerveren?:

Szerintem a Taxis Frakciónak nagy szerepe van a szerveren, mivel akinek nincs járműve vagy esetleg lerobban azoknak tökéletes.Továbbá akik megérkeznek a városba azoknak is hatalmas segítség a taxis frakció mert így nem kell gyalogolni több száz km-et

Szerintem úgy működhet jól a frakció hogy, mindenki betartja a frakció szabályzatát és hogy,mindenkinek meglegyen a kötelező játszott perce. Továbbá hogy, a frakció tagjai meg tudjanak egyzeni. 

Miért téged válasszunk?:

Én ha leader lennék biztos, hogy az első célom, az lenne hogy egy összetartó frakciót alkossak, olyan embereket keresnék, akik nem csak a frakció miatt jönnek fel a szerverre, hanem a közösség miatt.
Pont ezért is, amit én kaptam 3 év alatt, azt szeretném átadni, megmutatni, hogy szerintem, hogyan tökéletes egy közösség.

Voltál már más szerveren frakció tulajdonos/leader? Ha igen, hol, és milyen frakcióé? Mennyi ideig?:

Sajna még nem voltam de csapatba nagyon szeretek dolgozni igy ezert szeretném a taxit megpályázni

• 3 weeks later...
  • Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.