Jump to content

PD jelentkezés[Viktor Dmitrij]

Ajánlott bejegyzések

u0onbo7efbw1ccneifvi.png

OOC RÉSZ

Mi a neved?
< Tóth Bence >
Hány éves vagy?
< 12 >
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
< nyáron 7-8 óra ebből 6-7 óra a Frakcióra.amikor iskola van 5-6 óra abból 5 óra Frakcióra. >
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
< Voltam OMSZ.Triád Maffia.ORFK. >

Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni?

< Mindig tetszett a Rendőr szakma mint IRL mint IC mindig meg tudom találni a társaimmal a közös hangot és szeretek csapatban dolgozni. >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
< Ts3 van Mikrofon nincs >
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
< Tóth Bence vagyok 12 éves.Szabad időmben MTA-zok,Videókat vágok,szerkesztek.Iskolában jó tanuló vagyok.Sportok terén Szeretek Focizni és úszni.Szeretek emberek társaságában lenni.  >

Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)?
< https://kepkuldes.com/image/ZBXmTf>

Hány bannod van(képpel bizonyítva)?
< Nincs Bannom szerencsére  >

IC Rész

Jelentkező neve:
< Viktor Dmitrij>
 Jelentkező születési helye, ideje:
<Oroszország  1995 >
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Barbara Dmitrij >
 Jelentkező apjának neve:
< Alexander Dmitrij >
 Előző munkahelye(i):

< Olaj szállitó.OMSZ. >

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< Igen  >
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
< Szerintem a legjobb dolog  a csapat munka.Mindig meg találom magam az emberek között.Szerintem a csapat munkában sokkal több dolgot el lehet érni mint egyedül.>
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
< Viktor Dmitrij vagyok.25-ödik életévem töltöm.Nem vagyok Gazdag.Inkább szegényes.Egyedül élek.9 éves koromban anyámat meg ölték és árva házba kerültem.Azóta magamnak keresem a pénzem.Próbálok mindig be olvadni az emberek közé.Kis koromtól Próbálom meg kersni anyám gyilkosát ezért is szeretnék rendőr lenni.Mindig a Legált kedveltem hiába mutattam magam néha illegálisnak.Mivel orosz  vagyok sok bántást kapok az Amerikaiaktól.Ez lehet kicsit rosszul hangzik de szeretek embereket meg büntetni ha valami rosszat csinálnak. >

Edited by ViktorDmitrij

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.