Sweet F Gates Létrehozva: Június 28, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 28, 2020 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? < Tóth Bence > Hány éves vagy? < 12 > Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? < nyáron 7-8 óra ebből 6-7 óra a Frakcióra.amikor iskola van 5-6 óra abból 5 óra Frakcióra. > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Voltam OMSZ.Triád Maffia.ORFK. > Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? < Mindig tetszett a Rendőr szakma mint IRL mint IC mindig meg tudom találni a társaimmal a közös hangot és szeretek csapatban dolgozni. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Ts3 van Mikrofon nincs > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Tóth Bence vagyok 12 éves.Szabad időmben MTA-zok,Videókat vágok,szerkesztek.Iskolában jó tanuló vagyok.Sportok terén Szeretek Focizni és úszni.Szeretek emberek társaságában lenni. > Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? < https://kepkuldes.com/image/ZBXmTf> Hány bannod van(képpel bizonyítva)? < Nincs Bannom szerencsére > IC Rész Jelentkező neve: < Viktor Dmitrij> Jelentkező születési helye, ideje: <Oroszország 1995 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Barbara Dmitrij > Jelentkező apjának neve: < Alexander Dmitrij > Előző munkahelye(i): < Olaj szállitó.OMSZ. > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen > Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) < Szerintem a legjobb dolog a csapat munka.Mindig meg találom magam az emberek között.Szerintem a csapat munkában sokkal több dolgot el lehet érni mint egyedül.> Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Viktor Dmitrij vagyok.25-ödik életévem töltöm.Nem vagyok Gazdag.Inkább szegényes.Egyedül élek.9 éves koromban anyámat meg ölték és árva házba kerültem.Azóta magamnak keresem a pénzem.Próbálok mindig be olvadni az emberek közé.Kis koromtól Próbálom meg kersni anyám gyilkosát ezért is szeretnék rendőr lenni.Mindig a Legált kedveltem hiába mutattam magam néha illegálisnak.Mivel orosz vagyok sok bántást kapok az Amerikaiaktól.Ez lehet kicsit rosszul hangzik de szeretek embereket meg büntetni ha valami rosszat csinálnak. > Edited Június 28, 2020 by ViktorDmitrij Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Június 28, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 28, 2020 Szia! Úgy gondolom, amíg nem tudod a lapodat tökéletesre kitölteni (lásd: UCP-ről fotóhiány), valamint nincsenek meg a feltételek (lásd: mikrofon), addig nem érdemes jelentkezni, nem támogatom! 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Sweet F Gates Hozzászólva: Június 28, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Június 28, 2020 @Alexander Cooper értem köszi a véleményed UCP-vel nem tudok mit tenni 2 jelszót váltottam és felhasználó nevet és úgy se jó.a mikrofont pedig meg beszéltem Martinezel Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
ádám v Hozzászólva: Június 28, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 28, 2020 hello szeretnék jelenkezni mert nagyon szeretem a redőrőket meg a kocsit meg nem jo igy egyedüll játszani Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Sweet F Gates Hozzászólva: Június 28, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Június 28, 2020 @BríanJeremy értem köszönöm a válaszod és szerintem az agyban dőlik el minden és nem a kor határozza meg a tudosod Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Sweet F Gates Hozzászólva: Június 28, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Június 28, 2020 UCP javitva! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Sweet F Gates Hozzászólva: Június 28, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Június 28, 2020 @BríanJeremy tudom nem mentség de ezen a szerveren kezdtem el RP-zni azelőtt azt sem tudtam mi az az MTA és szerintem most értem el arra a szintre hogy már az ORFK ban is szuperáljak Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Sweet F Gates Hozzászólva: Június 29, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Június 29, 2020 @BríanJeremy és az is látszik hogy mivel itt kezdtem rp-zni szinte minden jail ből van 1 de csak 1 az FK ból van 3 és az ic-ooc keverésből 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Sweet F Gates Hozzászólva: Június 29, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Június 29, 2020 @BríanJeremy így van . Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Sweet F Gates Hozzászólva: Június 29, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Június 29, 2020 @BríanJeremy Köszi szépen Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: Július 6, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 6, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezését elutasítjuk. ((Saját megjegyzés: Sajnos a lap tartalma nem felel meg)) 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések