Stev Eastwod Létrehozva: Augusztus 6, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 6, 2019 (módosított) Idézet Spoiler Idézet Los Zetas története. A Los Zetas kartellt volt mexikói kommandósok, rendőrök és katonák alapították 1999-ben. Gulf katrell szolgálatába. A Los Zetas nevet azért kapták, mert tagjaik a mexikói szövetségi rendőrség magas rangú tisztjei voltak, . Ő és társai kezdetben csak a Gulf kartell vezetőinek testőreként szolgáltak, majd egyre több feladatot bíztak rájuk. Amikor a Gulf kartell vezetőjét a mexikói hatóságok elfogták, a Los Zetas elkezdte önállósítani magát: rájöttek, hogy sokkal jobban keresnek, ha saját lábukra állnak. Nyíltan felvállalva a harcot a legnagyobb észak-mexikói Gulf kartellnek számító ellen. Az USA kormánya szerint a Los Zetas a “technológiailag legjobban felszerelt, legprofibb és legveszélyesebb kartell mind közül”. Saját Történet1987.06.14. Láttam a napvilágat. Anyám egy jó ember volt apámmal. Nem éltem szegénységben, mert mindent megadtak nekem a szüleim, amire csak vártam. Az általános iskolai éveimre nem nagyon emlékszem csak arra, hogy mennyire jó volt a barátságom Fernando-val. Szinte olyanok voltunk, mint két tojás. Nem nagyon szerettem iskolába járni, nekem inkább az agyam a rosszaságokon járt. Így telt anno a napjaim. 1995 közepén sikeresen elit szintű katona vagyok. Nagyon rossz volt otthagyni a szüleimet és minden barátomat. Kiképeztek engemet ebben a 2 évben. A célzással, a lövéssel és a mozdulatokkal, hogy hogyan éljük túl a tűzharcokat.. A kommandós élet végénél anyámat és apámat fejbelőtték. 2000.04.15. Átvettem az írányitást. Nagyon furcsa volt eleinte vezetni ezt az egészet, de ráéreztem. Legyőzhetetlennek éreztük magunkat a drogpiacon és a harctéren is. Sok embert vesztettünk és öltünk. Az az érzés, amikor TE vezetsz egy egész kartellt nagy felelősség.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Rangok1. Laboral- Ez a rang a tgfes rang lenne, ahol ő lenne a beszállító. 2. Novato- Ez a rang, a beavatás utáni rang. Újoncot jelent, ő egyenlőre csak tanulni fog a nagyobb rangúaktól, de már élhet illegális életet. 3. Segundo Miembro- Ez a rang is szintén semmivel nem változik, annyival lényegesebb hogy minden rangon új autókat lehet majd kapni. 4. Comprador De Drogas- Itt, ezen a rangon drogot kell importáljon. 5. En Armas- Itt alapvetően a tagnak az lesz a feladata hogy a fegyvereket pénzért beimportálja a frakcióba. 6. Comandante- Ezen a rangon már elérte azt a rangok, ahol már parancsolhat a tagoknak. 7. Jefe- Ez a rang igazából az Al leader-nek van fenttarta, úgy gondolom erről nem kell sokat beszéljek. 8. Conducir- Ez a Rang a Fő leader rangot ejelzi, gondolom erről se kell sokat beszéljek.Hogyan tudsz bekerülni?Először is kihírdetnénk, hogy beszállítókat/szállítokat keresük! Ha felhívnak az "állás" miatt, akkor jöjjön egy házszámhoz, ahol megkérjük, hogy menjen xy helyhez és hozzon el egy dobozt, ami ott fog megtalálni. Nagyon fontos, hogy ne nyissa ki és ne bukjon le! (Lesz amikor kimegyünk a sráccal egy fuvarra) Ha megvan, akkor kérdezgetünk pár dolgot. Csinálunk majd természetesen olyat is, hogy elmegyünk vele és nézzük, hogy hogyan rpzik illetve hogyan szállítja be xy embernek amit kért. Pénzt kap, ha nem történik semmi az áruval. Több napon szállítana be nekünk dolgokat, és ha sikeresen csinálja a munkáját, akkor be lenne egy idp után avatva a frakcióba. Ezzel is egy kicsit izgalmasabb lehetne a hétköznap.Járművek, amiket kérnénk.-2db Mercedes G65 -2db Range Rover -1db MaverickA HQ amit kérnénkAmire mi gondoltunk, az a blueberryben volt CDS illegális hq. Nekünk nagyon szimpatikus és ideális lenne. Itt a tagokkal lehetne csomó rp-t csinálni a beszállítással kapcsolatba.Magamról OOC egy kis szöveg.Molnár Máté-nak hívnak, Nógrád megyében élek édesanyámmal és édesapámmal. Versenyszinten focizok, kosarazok és horgászok egyaránt. Számítógépen a kedvenc játékaim: MTA, GTA V , CS:GO, Krunker.io, Skribbl.io. Nagyon sok frakciót megjártam már. Név szerint: Taxi, Szerelő, OKF, ORFK, NAV, Török/Ír maffia, Tree Top Piru, East Side Ballas, Ganton Blouevard Yankees, Mara Salvatrucha, Yakuza, Orosz maffia. Voltam alleader maffiában, illetve főleader is tisztázásig. Tudom, hogy mekkora felelőséggel jár ez az egész. Én szerintem megállnám a helyemet mint leader. Több éve rp-zek, általában maffia rp-t. De számomra ez mindig is változó volt. Nagyon szeretem a maffia rp-t, azt a stílust ami képviseli a maffia rp-t. Edited Augusztus 7, 2019 by Stev Eastwod Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 6, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 6, 2019 Szia, ne haragudj, de kérlek formázd át a szöveget, mert mire ezt végig olvasnám, kifolyna a szemem. A kevesebb néha több. 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Lucky D Diaz Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Szia, Nekem Elnyerte a tetszésemet Szóval! TÁMOGATÓM Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 A szöveg hátterét még mindig nem módosítottad, hogy olvasható legyen, kérlek ezen módosíts. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Johan Freemen Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Szia, Nekem Elnyerte a tetszésemet Szóval! támogatom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
adobado Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Szia,örülnék ha tied lenne a frakció!!! TÁMOGATOM Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jessica Greco Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 (módosított) Hali,szerintem jó kezekben lenne nálad a frakció ! Támogatom! Edited Augusztus 7, 2019 by Jessica_Leez Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Red21 Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Jó lett!!Támogatom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jhony Deagle Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Szép hosszú lap lett! TÁMOGATOM Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Gergő Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Szerintem megfelelő kezekben lenne ez a frakció, és teljes mértékben támogatom!!! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Sebastian Ianuzzi Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 (módosított) Nem hiszem hogy készen állsz erre a frakcióra főleg, hogy még a játékosnevedet is elírod, nem beszélve a helyesírási hibákról. Edit: A magatartásod pedig eléggé felháborító, hogy moderátorszolgálatba bejössz , és számonkérsz, hogy mit képzelek magamról, hogy negatívot írok a pályázatodról. Szerintem nem vagy érett ehhez. Mellesleg kartel sosem vesz fel így embereket, az egész ismeretségen keresztül terjed. Szóval sajnálom, de nem tudom támogatni a lapodat a felkészületlenségednek köszönhetően. Gyakorold a tapasztalataidat olyanoknál akik érettek ebben a témában. Nem támogatom. De a formázás nem rossz. Edited Augusztus 7, 2019 by Sebastian Ianuzzi Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jhony Deagle Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Sebastin Lanuzzi. És mivan ha elirta a nevét? Nekem is helytelenül van irva, csak én 6 éve használom így. Ő legalább tudja,hogy a nevet NAGY kezdőbetűvel kell írni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Sebastian Ianuzzi Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 A nevem i betű, nem L betű. Ianuzzi, olasz eredetű vezetéknév. Stev névről pedig nem hallottam még. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stev Eastwod Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Köszönöm a bejelentést! Máskor oda figyelek! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
DanieltheMighty Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 XD Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Sebastian Ianuzzi Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Visszavonom a szavaimat nagyon jó frakció lesz !!! Bevele!! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések